8 aug. 2015
  |   3 Comentarii

Nu m-au plătit, o spun gratis: bravo blablacar.ro

Mă întrebam într-o zi de ce nu au şi românii idei gen Facebook, Twitter, Google etc? Or fi mai proşti decât alţii sau care-i problema? N-am găsit un răspuns, însă ieri am dat peste o altă idee genială numită BlaBlaCar şi pusă în practică de un student. N-ai auzit de BlaBlaCar?. Este vorba de un site disponibil în mai multe limbi şi ţări care îţi oferă posibilitatea să călătoreşti rapid, confortabil şi la preţuri care bate toată concurenţa la fund. Cum îţi sună o călătorie de la Deva la Modena la preţul de 67 de lei?

Practic, blablacar.ro te ia de pe drum atunci când stai în stradă şi faci cu mâna la maşini pentru a te lua şi pe tine cineva. Autostopul, exact. Şi eu am mers cu autostopul şi de multe ori am stat pe marginea drumului, cu scăfârlia-n soare, până mi-a venit acru’, în timp ce multe, multe maşini treceau pe lângă mine aproape goale, doar cu şoferul la volan. Nu ar fi mişto să poţi lua legătura cu şoferii care merg exact în direcţia în care mergi şi tu, să-i cunoşti şi chiar să alegi tu cu care vrei să călătoreşti?

Exact asta te ajută să faci blablacar.ro. Intri acolo, tastezi traseul pe care vrei să pleci şi automat îţi apar şoferi serioşi, verificaţi, care sunt dispuşi să te ia şi pe tine dacă, bineînţeles, contribui şi tu la costurile de deplasare, respectiv bani de carburant. Foarte tare. În plus, dacă îşi faci cont şi tu poţi să iei pe alţii care merg în direcţia în care mergi şi tu. De foarte multe ori am călătorit ore în şir de unul singur şi pe cheltuiala proprie în proporţie de 100%.

O idee excelentă, o metodă legală care cu siguranţă că i-a pus pe jar pe transportatorii de persoane cu fiţe şi tarife de dai pe spate. Bravo, băieţi, bravo, BlaBlaCar. De aici poţi accesa siteul pentru România, scris aproape 100% în româneşte. Comunitatea blablacar însumează 20 de milioane de membri, un lucru care contează foarte mult atunci când vorbim de siguranţă.

Ai şi un filmuleţ în care găseşti detalii despre cum stă treaba cu BlaBlaCar.

3 Răspunsuri la Nu m-au plătit, o spun gratis: bravo blablacar.ro

  • CCC13 spune:

    Informația ta este foarte apreciată și utilă.
    Felicitări pentru detaliile oferite tuturor celor ce nu știu despre profesionalismul celor de la BlaBlaCar. Consider că faci parte din echipa lor.
    Mulțumesc pentru faptul că de acum înainte călătoriile mele nu vor mai fi un coșmar.

  • CCC13 spune:

    Majoritatea se axează pe principiul: „Mie să-mi fie bine!”
    Excepția ta de la această regulă a dus la încă un cont activ, posibil chiar la mai multe din partea celor ce te citesc.
    Succes în inițiativele viitoare de a ne aduce idei utile!

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.