5 iul. 2016
  |   1 Comentariu

Plătiți acatiste în loc să vă puneți cu burta pe carte

Când nu mai vezi nici o ieșire apelezi la popi și icoane aurite în încercarea de a găsi o portiță de evadare. Când crezi că sfârșitul îți bate la ușă te rogi la nori și la ceruri, aștepți minunea salvatoare. Când ne îmbolnăvim mergem la călugări și la maici și le pupăm poalele și moaștele sperând că un anume duh divin ne va vedea și va scoborî peste noi har și puteri supranaturale.

Prin urmare, era doar o chestiune de timp până la momentul în care și elevii zilelor noastre vor decide să plătească acatiste pentru a lua examenele la BAC. Și observ că turma acatiștilor și a rugăcioșilor la ceruri crește pe zi ce trece.

Ca niște părinți credincioși am achitat la biserică totul. Numai că degeaba. Noi părinții credem că preoții nu s-au rugat cum trebuie. Și-au făcut lucrul de mântuială. Să ne dea banii înapoi, dacă copiii noștri nu au trecut examenele. Totul este din vina preoților.

Moldovenii vor ieftin și bun. Dacă vrei bun, trebuie să plătești. Data viitoare să se învețe minte să cumpere cele mai scumpe slujbe, că o dată în viață dă copilul examene la BAC.

În susținerea tinerilor repetenți Mitropolia anunță că va organiza slujbe de impact, dar prețul acestora încep de la 100 de euro bucata.

(Sursa)

Nu pot să cred. Să înțeleg că Dumnezeul vostru face bișniță cu acatiste și rugăciuni? Și dacă da, de ce nu plătiți cât se cere pentru a beneficia de cele mai bune minuni dumnezeiești? Băh, voi chiar aveți capul înfipt între fese?

Un răspuns la Plătiți acatiste în loc să vă puneți cu burta pe carte

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.