22 apr. 2023
  |   2 Comentarii

Prieteni, dar să fie hâd și retardat, dacă se poate

Am cunoscut oameni. Mulți oameni. Trecând prin viață. Unii erau bărbați, alții se dădeau femei. Proști, deștepți, faini, hidoși, cumsecade, alintați, coioși și fițoși, curve, mame, simandicoși, sălbatici sau prea moi, cert este că toți, dar absolut toți, se trag din specia om.
Și după toatea astea, câte au fost, cu oamenii ăștia, diferiți, desigur, un lucru n-am reușit să înțeleg nicicum.
Adicătelea, dacă vrei să privești în ochi un om care ți-a căzut cu tronc, ca om, nu pentru pat sau sex cu biciuri și orgii, nu ai voie, dacă ai consoartă sau bărbat, că dacă ie frumos și dăștept (omul, femeie sau bărbat) ie periculos și se generează inevitabil gelozie și instabilitate familială.
Adicătelea, femeile și bărbații frumoși ie responsabili de gelozie?!
Adicătelea, dacă vrei să cunoști un om, în afara minunatei căsnicii de căcat pe care ți-o păzești cu surle, tobe, saltimbaci, spioni și slugi ieftine, trebuie să dovedești că omul pe care urmează să-l prezinți minunatei tale familii cu sclavi numiți soții, soți, copchii, bastarzi și alte cele, este un hâd, retard, eunuc și mut, dacă se poate, că altfel ie periculos pentru stabilimentul fragil al familiei tale?
Adicătelea, io nu prea înțeleg. Așa-i? Chiar așa-i?
Nu-i așa că viața-i fabuloasă? Te însori, măriți, te iei, în general, cu un alt om, și din momentul ăla nu mai ai voie să îți dai seama, nici în ruptul capului că să ezistă și alți oameni pă planetă. Adicătelea, juri la altar să mori uitat, uituc, mormăind a prost, tâmpit, dement, singuratic și iubitor de partenerul vieții tale de căcat cu perje.
Adicătelea, când te ostoiești luând pe cineva n-ai voie să mai respiri decât azot, amoniac, acid sulfuric, monocotiledonate, trifazicul și ciucurii sunt bonus?
N-am spus nimic aici? Pesemne că da. Adicătelea, tu nu citești printre rânduri? Ești luat?
Adicătelea, te-ai însurat ca să-ți păzești nevasta? Te angajași paznic la pizdă?
Adicătelea, unii îți fut muierea din priviri și vorbe, simți tu cum soața ta draga se înfinge vârtos într-o pulă atunci când un oarecare om îi spune că-i frumoasă și deșteaptă, proasta dracului? Adicătelea, ți se micește puțulica dacă un nea omul de la franzelărie îi spune proastei tale că-i o femeie delicată și mamă grijulie cu plozii tăi retardați?
Întreb și io. Așa-i?

Capitolul 1, unicul, că-i doar unul primul

Deunăzi am dat peste un ins. Adicătelea, l-am cunoscut personal, adică stătea stătut în fața mea ca un taur eunuc care holbează ochii la pizda vacii și nu știe cum să procedeze și se și întreabă, în nemernicia lui, avem o pizdă, ce facem cu ea? Și l-am cunoscut. Și am cunoscut-o și pe muieresa. O toantă, dar faină, cu ochii mari cât cepele flendurându-și nurii după un bărbat, că pe ăla de lângă ea nici un gibon nu cred că l-ar fi adoptat.
Brusc, insul cu pretenții de gibon, se uita pe sub sprâncene, mai mult la mine decât la nefututa de lângă el. Mi-am zis, mă place omul, acum mă cucerește, are un ritual anume pentru zeii din viața lui. Nu, domne, ieram intrus, adică mi-o spus cu subiect și predicat, ia ie nevasta mea, mare grijă.
Văd, i-am spus, și așa îmi doresc să rămână, pe veci și pururi și amin și definitiv și iremediabil. Și-am plecat.
Adicătelea, băh, așa o fi?

2 Răspunsuri la Prieteni, dar să fie hâd și retardat, dacă se poate

  • adriana spune:

    Multi nu cred ca intre un barbat si o femeie poate exista o prietenie care sa nu contina nimic erotic… desi ambii sunt perfect functionali sexual. De aici si gelozia unora… gelozie ce se naste din nevoia primara de posesie. Ai dreptate… e deranjanta uneori atitudinea unora cand simt ”vrajmasul” pe tarlaua lor…Sunt lucruri care nu pot fi schimbate…Sunt crescute in om si mor odata cu el.

  • Sclavia nu a fost niciodată eradicată, Adriana. Doar că sclavii sunt mai docili și dresorii mai experimentați.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.