2 iul. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Relu Peștean e un om, atât!

Dă căutare în google pe numele scris în titlu şi o să afli despre cine am vrut să pomenesc în acest articol. Nu am făcut-o întâmplător. O prietenă mi-a trimis invitaţie pentru o întâlnire cu Relu Peştean. Nu am fost surprins şi chiar am să onorez acea invitaţie. De ce scriu acum despre asta? Pentru că lumea crede că fostul sereist Relu Peştean este un supraom şi eu nu cred asta.

Voi reveni cu un material detaliat, documentat şi vă voi demonstra că Relu Peştean nu este ce pretinde că este. Sper să nu vă simţiţi jigniţi că încerc să vă demontez crezul.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place scrisul meu vâră-te aici cu adresa de email pentru a te înțepeni definitiv (abona) la blogăritul meu, mai apoi, îți voi trimite notificări atunci când debitez articol nou. Să nu te superi.

Despre fotografie
Foto Blogger