22 oct. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

România lucrului prost făcut

Unul (un prost, evident) a aruncat o piatră, adică nişte asfalt pe şinele de tramvai, şi zece deştepţi încearcă acum să scoată castanele din foc cu mâna goală. Asta-i România lui Iohannis, asta-i România lucrului prost făcut. Stau şi mă întreb uneori: cu ce anume gândesc unii, cu burta, cu scula, cu gogoaşa aia atrofiată din capul lor?

Bun, dar de plătit pentru prostia asta pe care o vezi în filmarea de mai jos cine plăteşte, că ghiolbanul care o turnat asfaltul îi un cretin făcut grămadă, însă ceva mai deştept decât şefii lui, că el doar a executat un ordin?

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place cum scriu introdu aici adresa de email pentru a te abona la blog, îți voi trimite notificări atunci când vor fi publicate articole noi.

Despre fotografie
Foto Blogger