9 iul. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

De ce te scuzi că deranjezi barmanul?

M-am dus pe-o terasă să beau o bere, să îmi mai alung năduful care s-a abătut peste România. La o masă alăturată, o femeie mai martaloagă vorbea destul de tare cu un individ care se pare că era concubinul. Şi zice femeia aia la un moment dat: m-am simţit prost când un client de-al meu tot îşi cerea scuze că mă deranjează pentru a-i mai aduce o bere, apoi încă una şi-ncă una. Un client nu are voie să-şi ceară scuze, pentru că eu sunt acolo tocmai pentru a fi deranjată de clienţi.

Bravo. Habar n-am cine era bărmăniţa aceea undercover, dar ştiu că avea mare dreptate şi pentru asta mai scriu odată la adresa ei: Bravo!

Nu vă mai cereţi atâta scuze când barmanul şade şi el pe un scaun, pentru că el chiar îşi doreşte să fie deranjat, altminteri nu-şi ia salariul. Dacă observi o atitudine de sictir din partea lui asta deja este cu totul altceva. Poţi să-ţi ceri scuze la modul ironic, odată, de două ori, dar a treia oară cheamă patronul, nu continua la nesfârşit cu scuzele.

animated gifs photo: Skate or Die skate.gif

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place cum scriu introdu aici adresa de email pentru a te abona la blog, îți voi trimite notificări atunci când vor fi publicate articole noi.

Despre fotografie
Foto Blogger