5 oct. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Am starea aia în care ceva pare să fie un altceva

Da. Starea aia în care mâinile nu sunt chiar ale tale, ochii privesc spre nimic, ţigările sunt toate la fel, cafeaua are gust de smoală, vremea e urâtă oricum, patul doarme şi el, proştii au devenit deştepţi, blondele se visează brunete şi deştepte, orice femeie este frumoasă, câinele se pişă pe unde apucă.

Da, exact, starea aia în care ai face orice pentru a putea să nu mai faci nimic, te uiţi la tv şi nu vezi nimic, vorbeşti fără să-ţi recunoşti vocea, asculţi şi nu înţelegi nimic, chemi pe cineva şi în faţa ta nu se află nimeni. Să înţeleg că am luat-o razna? Că de fumat n-am fumat decât nişte ţigări cu 15 lei pachetul. Sau o fi vorba de starea de geniu care vizitează pământul odată la 2 milioane de ani în mod accidental şi fără o ţintă precisă? De ce zâmbeşti, simţi şi tu la fel? Ce dreacu se întâmplă, chiar am luat-o razna?

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place scrisul meu vâră-te aici cu adresa de email pentru a te înțepeni definitiv (abona) la blogăritul meu, mai apoi, îți voi trimite notificări atunci când debitez articol nou. Să nu te superi.

Despre fotografie
Foto Blogger