2 oct. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Weekend în acorduri muzicale

În acest weekend nu plec de pe lângă casă. Am fost plecat prin munţii Semenic toată săptămâna care tocmai a trecut. Dar urmează să afli mai multe detalii foarte curând. Voi scrie despre asta probabil că mâine. Aşa că stau pe lângă casă, mă odihnesc, mai scriu câte ceva, citesc, îl pregătesc pe următorul #TuristRătăcit, adică mă pregătesc să mă plimb ca un Turist Rătăcit prin Hunedoara.

Şi pentru că urmează să mă plimb, dar mai ales pentru că îmi place să ascult muzică gotică, am scormonit pe youtube după formaţii şi acorduri noi, diferite de Sabaton, Epica, Nox Arcana sau Rhapsody of Fire.

Îţi las şi ţie lista cu noutăţi, poate te atrage vreo piesă sau formaţie.

  1. Epic Score – Prepare For the End, Creator of Worlds, Untamable Beast
  2. Ghotic Storm – Whisper of Hope
  3. Amberian Dawn – Arctica
  4. Amaranthe – The Nexus

Audiţie faină.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place scrisul meu vâră-te aici cu adresa de email pentru a te înțepeni definitiv (abona) la blogăritul meu, mai apoi, îți voi trimite notificări atunci când debitez articol nou. Să nu te superi.

Despre fotografie
Foto Blogger