24 nov. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Yahoo se supără dacă îi blochezi reclamele

Am avut și eu un cont de email pe Yahoo. Nu-l mai am. De ce? Pentru că atunci când am instalat adblock și am interzis reclamele Yahoo mi-a zis așa: ”Uh oh… We ar unable to display Yahoo Mail. Please disable Ad Blocker to continue using Yahoo Mail.” Asta a sunat cam așa: mai vrei Yahoo Mail? Atunci nu mai bloca reclamele, pentru că trebuie să fac și eu cumva un bănuț grămadă. Da, știu, trebuie, că altfel nu îmi serveai cont de email gratis.

Eu nu am vrut să las liber reclamelor și mi-am șters contul de email de pe Yahoo. Simplu. Ca atunci când stau în fața televizorului și apăs pe butoane pentru a nu viziona reclama X sau Y.

Yahoo Adblock

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, pentru tine e gratis

Introdu aici adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări atunci când vor fi publicate articole noi.

Despre fotografie
Foto Blogger