13 aug. 2013
  |   1 Comentariu

Apple va lansa pe 10 septembrie noul iPhone

Conform spuselor lui Tim Cook, inlocuitorul lui Steve Jobs la sefia Apple, in data de 10 septembrie se va lansa pe piata un model de iPhone 5 mai ieftin, cu rama din plastic, care se va numi iPhone 5C. La aceeasi data se vrea lansarea noului model de smartphone, numit iPhone 5S. Informatia a fost lansata pe pagina de tehnologie a The Guardian, ieri, 12 august, care citeaza site-ul de stiri allthingsD.com, o publicatie care pare a fi corect informata si care a anuntat cu precizie de fiecare data noile lansari de produs de la Apple. Asa ca… something is up!

Actualul iPhone 5 va reveni cu cateva imbunatatiri, dintre care ar fi de mentionat procesorul mai rapid, camera foto si o tehnologie de detectare a amprentei prin care proprietarul isi poate bloca telefonul fara sa aiba nevoie de parola. Fanii nu vor fi insa prea incantati la capitolul design, deoarece se pare ca nu vor fi schimbari majore.

Mai trebuie spus ca Apple a avut mare succes cu actualul iPhone 4 si mai ales cu succesorul, desi analistii din domeniu se asteptau la vanzari duble, iar in ceea ce priveste sistemul de operare la dispozitivele ce urmeaza a fi lansate se doreste un upgrade, adica este foarte posibil ca noul iPhone 5, indiferent de care varianta vorbim, sa ruleze pe iOS 7.

Totodata se zvoneste ca ar putea fi lansat la aceeasi data si noul iPhone 6 si ca acesta ar arata cam ca cel din imaginea de mai jos. Un zvon pe care eu personal nu-l cred. Apple este o companie serioasa, care nu lanseaza produse pe piata fara o calitate impecabila (desi odata cu disparitia lui Steve Jobs politica companiei este posibil sa se fi schimbat), motiv pentru care cred ca am sa trec de la Samsung S2 la iPhone 4 sau chiar 5S.

Noul iPhone 6?

Noul iPhone 6?

La ora actuala un Apple iPhone 5, 64GB, de culoare neagra, neverlocked poate fi cumparat la pretul de circa 700 de euro. Se pare ca noile generatii vor lasa garda jos la pret cu cel putin 200 de euro. Un telefon mobil Apple iPhone 5, 64GB, Negru, la un pret foarte bun poate fi cumparat de aici, livrarea este gratuita si exista posibilitati de returnare in caz ca exista nemultumiri.

Un răspuns la Apple va lansa pe 10 septembrie noul iPhone

  • coolmobile spune:

    Eu merg pe ideea urmatoare. Ori dai ceva mai multi bani si iti iei un telefon calumea, precum cel 5s, ori iti iei un telefon cu aceleasi specificatii de la alta firma. O carcasa de plastic nu-ti va proteja niciodata telefonul la cadere si, fie ca vrei sau nu, la un moment dat tot o sa il scapi.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.