28 aug. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Am asigurarea mea, mă doare-n cot de-a ta!

Cred că din acest motiv asigurările sunt privite de români ca pe o paria a societăţii. Un exemplu clar de atitudine gen am casa şi maşina mea, mă cam doare-n cot de asigurarea ta. De fapt, eu cumpăr o asigurare ieftină, tu procedezi la fel. Pe mine mă doare-n cot de pielea ta şi pe tine la fel. Asiguratorul ne ia banii la amândoi şi noi ne rugăm să nu ne lovim unul pe altul, că dacă se întâmplă o să înjurăm asiguratorul că nu ne repară maşina cum trebuie sau că nu ne-o repară deloc.

Am vrea şi cu dânsa-n trânsa şi cu sufletu-n rai. Numai că raiul e doar pentru cei cu bani şi dânsa poate doar până la o vreme, după care solicită suplimentare de buget.

Asigurare RCA

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place cum scriu introdu aici adresa de email pentru a te abona la blog, îți voi trimite notificări atunci când vor fi publicate articole noi.

Despre fotografie
Foto Blogger