13 ian. 2017
  |   Nu sunt Comentarii

Atunci când îmi vine să-l fut pe unul în gură și să-l țin de nas

În articolul asta nu spun multe dar câte le spun s-ar putea să-ți pară dure, așa că mare grijă, sunt cu o mare bulină roșie, deci dacă citești mai departe e pe răspunderea ta. Prin urmare, tu, ăla care apari în imaginile următoare, dacă te prind vreodată, dacă te întâlnesc vreodată în viața asta, să fugi, cât vezi cu ochii, chiar înainte să te întâlnesc, că dacă te întâlnesc, jur că o să te mușc eu și-o să te și bat până o să mă plictisesc, și în tot acest timp o să te întreb dacă e cool ce fac eu. Așa, ca și distracție, pur și simplu. Și când o să mă implori să nu mai dau sau să nu te mai mușc o să te întreb: nu-s destul de cool? Și mai apoi o s-o dau în pula mea pe mă-ta și-o să te întreb dacă-i destul de cool, animal cu pene și păr ce ești.

Și mai apoi, când tu o să te tot saturi să-mi sugi pula, ca un idiot ce ești, o să te întreb dacă vrei cu alifie. Și tu o să spui cu alifie, că o să vrei să te dai deștept, deși ești un mare dobitoc. Și atunci o să-i chem pe toți prietenii mei numiți alifie, boule.

În fine, la moartea ta, ordinar ce ești, cretin cu drept deplin de a te căca la mă-ta-n pizdă, latrină împuțită, căcat cu ochi, îmi vine să te fut vârtos cu inima de la căruță. Dar tu. animal care faci de râs animalele, nu prea te pricepi la animale, adică la tine, bou atipic ce ești, că boii sunt deștepți, în general, vomitătura dracului care te-o vomitat mă-ta. Și să-i spui lu’ mă-ta că nu cu ea am treabă, ci cu tine, repetentule și corigentule și alienatule, cu tine da, vomitatule, că altceva nu ești, spermă scăpată de o pulă care habar nu avea că ea e o pulă, bolnav cronic, căcat care are impresia că e și tare tot timpul, scuipat de prost ce ești. Sper că te-am încălzit, futu-ți gura mă-tii de cretin scârbos ce ești.

PS: îmi cer scuze față de toți cititorii mei, dar nu m-am putut abține, nu pot să tolerez mizeriile unora ca ei. Dacă îi puteți trimite la mine îi aștept cu drag…. Dar stai să vezi, nu te enerva pe mine că am vorbit urât…

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.