4 sept. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Pentru ce se mai ceartă românul

Ceea ce o să-ţi arăt mai jos pe mine m-a lăsat fără cuvinte. E cancan curat. Este vorba de eterna prostie a unor români crescuţi cu soia şi salam de Sibiu. Nu scriu pentru a-i face de râs, că deja s-au făcut singuri, scriu ca să iei aminte să nu faci ca ei. Nu-i judec, că eticheta deja şi-au pus-o singuri. Şi totul porneşte de la un comentariu stupid, neînţeles, izbitor de la fel ca multe altele.

Pe un site care are conţinut aproape sută la sută din copy – paste, a apărut un articol stupid cu nişte poze trucate cu Carmen Brumă. Trucate, netrucate, ideea este că unii s-au încins atât de tare în faţa ţâţelor deloc faine (părerea mea) a lui Carmen Brumă de aproape că s-au masturbat reciproc, dar nu cu mâna, ci cu mănuşa de box. Priveşte şi te cruceşte şi tu.

Ceartă Carmen BrumăCeartă Carmen Brumă

(Sursa)

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.