24 iul. 2022
  |   Nu sunt Comentarii

Cine dracului mai citește bloguri?

Cine citește 12 scaune? Io. Mă enervează că aproape știu ce vopsea avea vecinul pe secundarul de la ceas, dar îl suport, că ie mișto, dup-aia. Bine. Dacă ai habar de autorul care o scris 12 scaune jur că fac un triplu tuluc. Te-am păcălit (faza cu tulucul, asta ca să te ajut). Vezi unde-i păcăleala.

Desigur. Se cacă Bufinici. Se prăbușește proasta aia de la aiumor, ana… desigur. Nu de Calița vorbesc aici că aia ie femeie faină, că o cheamă Ana Mari. Și Calița.

Ulterior, unii, ie diverși. Că cică de ce n-am scris de Bufnici. Că deoarece era sponsorizat de bâcârâ. I-am făcut reclamă? Nu. Să mă lași să vorbesc cu roger gratis.

Revin, cine citește 12 scaune. Mulțumesc, prietene. Mișto carte. Mă enervă că mi-o zis și ce culoare are ursul polar. Chiar așa, ce culoare are ursul polar?

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.