17 nov. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Contrastele zilei – 17 noiembrie 2015

La meciul de calificare la EURO 2016 dintre Irlanda şi Bosnia fanii bosniaci s-au dat în spectacol şi nu au vrut să respecte momentul de reculegere ţinut în memoria victimelor atentatelor teroriste de la Paris. Nişte cretini analfabeţi care nu au respect nici pentru părinţii lor.

CinePOLSKA 2015 – Filme despre curaj. Este vorba despre zilele filmului polonez la Bucureşti. Interesant eveniment.

Cioloş stă de vorbă cu oamenii pe Facebook, noaptea, când paznicii săi merg la somn. Asta e de bine. Aşa că dacă aveţi ceva de reproşat sau de propus premierului desemnat staţi la pândă pe feisbuc. (sursa)

Păi dacă teroriştii atacă şi Rusia eu zic că e de bine… Pardon, e de rău, pentru ruşi dar mai ales pentru islamişti, că Putin e prin definiţie un Preşedinte care nu se dă la o parte când vine vorba de smardoială. Aşa că mare grijă, islamişti, că nu ştiţi cu cine vă puneţi. (sursa)

Exact, distrugerea ISIS este obligatorie pentru tot restul lumii. (sursa)

Ştiai că biblia mai este numită şi Biblia Păcătosului? De ce? Din cauza greşelilor strecurate la traducere sau la tipărire. „Păcătuiţi mai mult” (Sin on more). Serios? (sursa)

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.