17 nov. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Cunoaşte cineva o firmă de asigurări care tratează diabetici?

Cum adică, firmele de asigurări nu oferă suport şi tratament pentru bolnavii de diabet? Măi să fie! Şi cum facem ca toată lumea să ştie asta, de la mic până la mare?

Nu de alta, dar tot vine lumea şi mă întreabă dacă am cuie, bilete de avion, amanetul deschis, oale sau cratiţe, ori eu am o firmă de asigurări, brokeraj în asigurări, asta fac, nimic altceva.

Acum a plecat o doamnă mai în vârstă care a intrat şi m-a întrebat dacă nu cumva am lamele pentru măsurarea glicemiei, că ea are diabet şi crede că glicemia ei a cam luat-o razna.

Doamnă dragă, foarte sincer îţi spun că nu am lamele pentru glicemie, dar dacă vrei dumneata mă duc şi-ţi cumpăr, că te văd mai în vîrstă… Mai vedeţi să citiţi, întreb femeia?

Da, văd, am văzut că scrie asigurări pe uşă, dar am zis totuşi să întreb…

Ce să mai zic? Mai pot să zic ceva? Femeia a întrebat, că de, s-a gândit că poate avem şi noi pe cineva cu glicemia crescută şi cu lamelele-test la purtător.

Sunt curios care va fi următoarea întrebarea. Dacă am chiloţi, salată verde, aparat de aer condiţionat, schiuri sau ce? Şi când te gândeşti că unii oameni mai şi votează…

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.