13 mart. 2016
  |   Nu sunt Comentarii

Hunedoara, fără mici, bere și bâlci!

O nouă acțiune. Ne-am strâns câțiva. Nu mulți, dar hotărâți. Unii chiar înverșunați. Și-am strâns mizerie. Mizeria românilor. A unora și-a altora. Mizeria lor. Toată, adunată la un cap de pod. Și, nu, nu ne-am rușinat! Ne-am băgat mâinile în morți și-n răniți, în toți cei găsiți pe malul râului Cernei. Și știm că unii politicieni trepidează. Și știm că asta nu-i treaba noastră, știm că noi ar trebui să ne vedem de ale noastre. iar unii de cele pentru care sunt plățiți!

Și unii s-au oprit. Alții au râs. Alții au trecut cu mirarea pe chip. Alții și-au făcut semnul crucii!

Nu vrem să împușcăm pe cineva! Vrem doar să adormim un monstru. Monstrul Mizeriei. Vrem să mirosim a parfumul pe care ni-l pulverizăm acasă.  Vrem să vedem peștele din Cerna cum ne dă bună dimineața fericit și nesictirit de gunoaiele din jurul său. Vrem să ne fotografieze turistul rătăcit orașul fără peturi și gunoaie.

Doar asta vrem. Nimic complicat! E simplu! Vezi ce se întâmplă pe facebook chiar aici.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place scrisul meu vâră-te aici cu adresa de email pentru a te înțepeni definitiv (abona) la blogăritul meu, mai apoi, îți voi trimite notificări atunci când debitez articol nou. Să nu te superi.

Despre fotografie
Foto Blogger