3 mart. 2020
  |   Nu sunt Comentarii

Îmi bag pula în părerile voastre sumare

Am citit Ultimul Mohican fix când tu te nășteai. De două ori. De ce îmi bag pula în tine? Din motive. Părerea ta e prea multă rușine. Ai o problemă cu mine? Îmi bag pula în tine. Fără rușine. Știu, o să spui că am păreri radicale despre părerile voastre de căcat, sumare.

Am mesaje. Mor când vreau eu. Mă piș pe interfon. A mai murit un cretin. Tu. Am plâns în timp ce te râdeam. Mergi cu bine și nu uita să-ți bagi pula în proști. Așa cum o făceam, cândva, amândoi. Pe blonda aia o s-o fut și eu, până plec și eu.

Să faci focul, vorbește și pentru mine, până vin și eu. S-au rupt ochelarii. Încă ascult mizerii. Pula încă se scoală. Am o iubită, mă cert din când în când și cu ea. Au păreri. Toți. Niște cretini. Îmi bag pula în ei. Promit că până vin nu te voi dezamăgi.

O să stau drept. Mohicanule. Îți trimit toată stima. O să ai nevoie de ea. Mai ales acolo. În rest îi fut pe toți, croșetând căcaturi, așa cum croșetam amândoi, zâmbind, în soare.

Mori fără durere în pulă, prieten drag. Ai iubit viața și te durea fix în cur de toante și de secundele care treceau. Așa te voi considera.

Plâng. Nu te întrista. Te rog. Stai cuminte. În sfârșit. Nu mă feresc să te plâng. Scriu fix cum mă știai. Nu mă schimb. Vin și eu, când vin, la fel. Promit, încă o să-mi bag pula în ei dacă mă vor face nebun. Te iubesc. Mergi cu bine, prieten drag.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.