7 iul. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Lentilele de contact îmi consumă timpul degeaba

Am fost la oftalmolog şi acesta mi-a sugerat să încerc lentilele de contact. O idee rea nu este, dar nici una bună, cel puţin pentru mine. Poţi face mai multe lucruri odată lipite acele lentile pe ochi, ochelarii nu te mai incomodează, însă cu siguranţă vei fi ceva mai ocupat în fiecare zi. De acord, nu mai trebuie să tot ştergi la ochelari, însă ceva tot trebuie să le faci la lentilele alea, că doar nu le-ai lipit pe ochi şi gata, eşti ca nou.

Trebuie să am grijă să nu le pierd, să port cu mine nu ştiu ce soluţie de umectare, că cică lentilele alea se mai usucă din când în când, mai ales când căldura-i ca-n cuptor. Seara trebuie să dau jos lentila şi s-o pun în soluţie specială, pentru că apa nu este recomandată. Dimineaţa, când somnul se scurge pur şi simplu de sub pleoape, tu crezi că văd să-mi aplic lentile de contact?

Nu, categoric nu îmi pun lentile de contact nici dacă îmi schimbă culoarea ochilor. Prefer să port pe nas nişte ochelari, pe care oricum nu-i folosesc decât la citit. Lentilele de contact sunt pentru gagicile fiţoase, cărora le este ruşine să se afişeze la club cu ochelarii pe nas.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, pentru tine e gratis

Introdu aici adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări atunci când vor fi publicate articole noi.

Despre fotografie
Foto Blogger