6 iun. 2021
  |   Nu sunt Comentarii

Miruna, tu poți, poți să învingi un sistem, mă bazez pe tine

Trecea pe străzi. Pe trotuare. Plimba un cățel. Eu îi zic mop. I-am urmărit evoluția, Mirunei. Era prea rapidă, când treceam pe lângă ea. M-a salutat, întotdeauna, cu un respect de care mi-a fost de mult dor. O vedeam că evoluează, văzând cu ochii, pleonastic vorbind.

O fată, o ființă, un om pe care priviți-l, ascultați-l și pe care nu-l ignorați. Mădălina Manole a fost un hit. Miruna Mutu e altfel de hit.

Miruna, mă înclin și promit și aici că și pe stradă. M-ai lăsat fără aer câteva minute și apoi mi-am căutat cvinte. Nu știu dacă sunt cele mai potrivite. Le-am așternut aici pentru tine. Nu-ți voi spune felicitări pentru că nu cred în ele. Nu știu ce înseamnă felicitări.

Hai, hai că poți. Ridică-ne mai sus!

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fstudioproductieaudio%2Fvideos%2F2983996431885592%2F&show_text=false&width=560&t=0

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place cum scriu introdu aici adresa de email pentru a te abona la blog, îți voi trimite notificări atunci când vor fi publicate articole noi.

Despre fotografie
Foto Blogger