15 mart. 2022
  |   Nu sunt Comentarii

Nenea Ionescu, te înțeleg, ești prea prost ca să te înțelegi, în sfârșit m-am prins

Bun. Despre Claudiu Ionescu vorbesc. Fac aceste precizări pentru fani. Fanii lui. Am tot tăcut dar când dai cu tichia de gard parcă prea sună a gol. Și nu e că sună a gol. Parcă sună a gol de prea mult timp. Cap gol, Ionescule. Ionescu îi uneori un personaj. Când mă trezesc buimac. Mno, hai. Hai să te văd cât de ridicol crești, în viața asta. Acum luptă-te și cu mine. Și pentru început încep cu asta. Asta pe care tu ai scris-o. Nu prea pari să pari român. Io exersez prostia de mic copil, așa că ai grijă că sunt espert la prostie.

Prezentare, milițianul Ionescu, limba și literatura ionesciana melculicogenă, uneori Claudelul ce viteaz, aproape cândva fost milițian. N-am zis, dar zic, ce curge mai jos e din gândirea isolesciană a lui nenea Ionescu, Claudiunescu Ionescu, aproape fost milițian, că era mai mult cu table. Isolescian, când am zis, mă refeream la isoscel. Ie greu pentru tine, știu. Dar te iau oleacă dăștept. Cu plăcere.

Tot ce se decurge mai jos, și ie mai prost scris ca mine, ie din puțurile lui nenea Ionescu, fostul aproape milițian Ionescu. Despre nenea milițian vorbim și în altă emisferă. Ie greu cu mine, nenea. Mă activași. Vorbim. Nici un fel de virgulă sau fel de scriere de mai jos nu-mi aparține, ie cu copy paste. Înainte de orice, nenea, Claudiu, bre politicianul cu zulufi, româna ie cu diacritice, mai tot timpul și brusc. Asta ca să știi și `mneata.

Claudiu Ionescu, în nemernicia lui, ui, cum găsește el, detectivul priceput, doctorul în litere ”numărul sau de telefon” și ”denigratoarele și obscenele cu chipul lui”

”Cum mușamalizează Primăria Hunedoara o cercetare administrativă a unei protejate In data de 16.02.2022, ora 14,06 pe grupul de WhatsApp PRESA HD, grup public constituit din 50 jurnaliștii din județul Hunedoara, angajata primăriei Hunedoara, numita Denisa Bârgău, în timpul serviciului si in calitatea sa de angajat al primăriei care administrează site-ul oficial al Primăriei Hunedoara, de pe numărul sau de telefon 40 723 138 329, a postat o fotografie denigratoare si obscenă cu chipul meu.

Prin adresa cu nr 13481 din …..03.2022 , Primăria Hunedoara mi-a adus la cunoștință faptul că s-a dispus clasarea cercetării administrative, privind-o pe Denisa Bârgău, pe motiv ca, desi fiind în timpul serviciului, fiind la prima abatere, din greșeală a făcut acea postare si ca nu a adus un prejudiciu de imagine, în ansamblu, consiliului local Hunedoara, din care subsemnatul face parte.
Doar că această postare, prin care subsemnatul este batjocorit, a fost transmisă în mediul on-line, circulă pe diverse grupuri, mai ales PSD și îmi creează, atât mie, cat si Consiliului Local, un prejudiciu de imagine CONSIDERABIL, având o consecință directă.

Denisa Bârgău si-a recunoscut fapta, dar fiind protejată nu va păți nimic, în continuare va arunca cu rahat in ventilator( alături de soțul acesteia care acum mă denigrează de pe conturi sub pseudonim).
Stimată doamna Denisa Bârgău, eu cred ca oamenii au o parte buna în ei si pot fi reabilitați. Aveți 7 zile la dispoziție sa ieșiți public să vă cereți scuze, raportat la mizeria pe care ați postat-o și care nu a fost din greșeală.

Nu mă obligați sa fac rău, vă rog.
Las mai jos o petiție făcută in luna ianuarie 2020( pare a fi înregistrată sub nr 20/2020) care încă nu a primit răspuns si nu s-au luat masuri, privind-o pe Denisa Bârgău.

Catre,
Oprean Silke – Sef Birou Comunicare, Promovare Imagine
Laslau Militon Danut – Secretarul Primariei Hunedoara
Doresc sa va readuc la cunostinta derapaje, abuzuri si incalcari ale legii savarsite de Bargau Denisa, angajat cu detasare in Biroul de Comunicare, Promovare Imagine, si in lumina acestor fapte sa va inaintez o cerere in baza legii 544/2001 privind liberul acces la informatii de interes public.

  1. La sfarsitul anului 2017, in timpul orelor de program, angajata Bargau Denisa a postat pe contul personal de Facebook un video-apreciere pentru un brand de incaltaminte. Este vorba despre un video de cateva minute in care lauda brandul, videoclip inregistrat in timp ce se afla sezand la biroul dansei din incinta Primariei. Gestul a starnit controverse si reactii in spatiul public, in special dupa ce un oponent politic al actualului primar, a distribuit postarea pe numeroase pagini si grupuri de social media. Reactiile platitorilor de taxe au fost imediate pentru ca doamna Bargau folosea timpul pe care trebuia sa il dedice nevoilor hunedorenilor in interes strict personal, angajandu-se intr-o campanie de promovare a unui produs.
  2. 2017 – 2018. Doamna Bargau, tot in timpul programului de lucru, se angaja in numeroase discutii pe grupuri Facebook, in special cu criticii si oponentii politici (ca de exemplu Giurgiu Bogdan) ai domnului primar Dan Boboutanu, fapta ce contravine codului etic al functionarului public constituind si un abuz al pozitiei de bugetar. Scot in evidenta inca o data ca aceste conversatii s-au petrecut in timpul orelor de serviciu constituind un abuz direct in exercitarea atributiilor de serviciu.
3. 2016 – inceputul anului 2019. Fiind unul dintre administratorii paginii de Facebook “Primaria Hunedoara”, a incalcat periodic si sistematic drepturile hunedorenilor la libera exprimare pe o platforma de social media intretinuta din taxele lor, prin faptul ca stergea, bloca si cenzura postarile, comentariile si conturile hunedorenilor care erau critice fata de primar. Aceasta actiune discriminatorie si hartuire a cetatenilor din cauza propriilor lor convingeri legate de oras care nu erau aceleasi cu cea a actualei administratii locale s-a oprit insa la inceputului acestui an cand, tot in mediul online, hunedorenii au inceput sa critice public aceasta pozitie dictatoriala, abuzul in serviciu si incalcarea dreptului lor constitutional la opinie. La presiunile cetatenilor, doamna Bargau a deblocat conturile pentru ca mai apoi sa publice o declaratie mincinoasa pe pagina Facebook a Primariei Hunedoara si anume ca doar conturile celor care au postat injurii si jigniri au fost de fapt blocate in trecut. Total fals si jignitor fata de comunitatea hunedoreana.
  1. In perioada decembrie 2018 – august 2019, folosindu-se de calitatea de administrator al paginilor de Facebook “Primaria Hunedoara” si “Visit Hunedoara”, doamna Bargau a postat pe acestea numeroase articole de promovare/reclame pentru Hotelul Astoria din Hunedoara, hotel la care a lucrat sotul dansei, Sebastian Bargau. Doamna Bargau a participat alaturi de acesta la realizarea de clipuri publicitare si campanii de promovare a hotelului (poze exista pe pagia personala de Facebook a dnei Bargau). Abuzand de pozitia dansei care ii permitea accesul direct la aceste platforme (amandoua asumate si administrate de Primaria Hunedoara) doamna Bargau a publicat logo-ul, numele si link-ul Hotelului Astoria, mascandu-le sub o pseudo campanie de promovare a orasului. Prejudiciul acestei fapte este imens pentru concurentii Hotelului Astoria care au fost discriminati si nu au putut accesa astfel un vad comercial cu peste 10000 de vizualizari zilnice.
  2. Incalcari ale Noului Cod Penal, Articolul 291, Articolul 301 si Articolul 308.
    In acest context, doamna Oprean Silke, in calitatea dumneavoastra de sef direct si supervizor al activitatii doamnei Bargau, si dumneavoastra domnule Laslau Militon Danut, in calitatea dumneavoastra de secretar si responsabil juridic al activitatii angajatilor din Primaria Hunedoara, va adresez o cerere in baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public, cu modificarile si completarile ulterioare. Va rog sa imi trimiteti toate documentele din care sa reiese actiunile si masurile disciplinare, administrative sau de orice alta natura pe care fiecare dintre dvs le-ati luat pentru a opri abuzurile repetate mentionate mai sus ale doamnei Bargau. (nu doresc date cu caracter personal, sa fim bine intelesi. Doresc sa stiu data calendaristica, numele documentului pe care l-ati initiat si semnat, descrierea generala).
    Pentru a va improspata memoria despre legatura directa dintre sotii Bargau si domnul primar, va reamintesc ca la inceputul mandatului lui Dan Boboutanu, doamna Bargau a fost singurul angajat al Primariei Hunedoara care era condus la locul de munca cu masina de serviciu a primarului, alaturi de acesta. Inca un derapaj la care comunitatea a reactionat prin postari si comentarii in spatiul social media si doar astfel, acest abuz al doamnei Bargau si al domnului Boboutanu, a incetat.
    Cum explicati ca, in ciuda acestor derapaje, incalcari ale codului etic si infractiunilor de serviciu de natura penala, doamna Bargau se bucura in continuare de toate privilegiile unui angajat la stat?
    In speranta ca veti lua in seama aceste sesizari ca imi veti raspunde prompt si succint la cererea mai sus adresata, va multumesc anticipat.
    G.Z”

Io la semnătura cu G.Z am presupus că ie vorba de găozarul cu zâmbet de servici. Când te semnezi G.Z. mie îmi pare că vrei cu orice preț să mă depășești la prostie. Dacă reușești, nenea, Claudiu, io jur că mă înclin. Nu mi-o lua în nume de prost, io de mic exersez starea absolută de prost, când te-am descoperit mi-am dat seama că în sfârșit am un competent. Ne mai citim. Baftă și miracole.

Așa dictai și procesele verbale și unii care scriau după dictarea ta ajungeau unde voiai tu. Așa plătește statul român o pensie unui milițian analfabet, că cică și-o slujit patria. Pardon, milițian analfabet cred că-i pleonasm! Scuze.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.