11 mart. 2022
  |   Nu sunt Comentarii

Nește bio de ziua combustibilului, cum ie iei de combustibil scumpit cu orișicum

Ioi, băăh,, păh fuuutu-i, tulai, fă, bre, auziși, să scumpiră carburanții, în crucea mă-sii de cretin! Bem mai puțân. Dă-l în lupa mea de carburant. Facebocul să meargă. Mno, futu-i, apăi cartofi mai avem? Ighen. Sare? Așișderea. Mâța aia proastă mai respiră. Desigur. No, bun. Copchii mai sunt p-acasă? La noi? A, stai, futu-i, că i-am adus din Germania. lasă așe. Bunicii, băăăăh, bunicii, săracii, încă-s la mama. În Guatemala-s. Sor-mea? Aaaa, lasă, știu io care-i sor-mea.

Mno, futu-i, șterge, dracului, și tu păienjenii ăia de pă pereți, iubire. Vine războiul, proasta dracului!
Și adună dracului sticlele astea pe care le băuși, reai a dracului de cretină, de zâua voastră, a nevestelor.

Mă duc să bag benzină. Vezi că iau 1000 de ieuroi din șeif.
Ia pungi, prostule! Și canistre. Și ia și gălețile alea de la lavabilul de anul trecut. Și ia și saci manageri, că n-au găuri, ie d-ăia de calitate, de la fabrică, de ăia noi, io i-am adus, prostule, ie fura’i cu bine. Băăăă, nu mai merge televizoru din dormitoru lu ”futu-te-n cur cu pula ta de troglodit monocotiledonat”? Ce pizda mea făcuși? Iubire, boule, tu auzi ce zic aici? Bartolomeul lu mama nu mai sări de pe lustră că rupi arhipeleagurile lu tata. Hai la mama, Scrimbavaria, vezi că pici în nas! Băăăă, mă duc io după camburanți?! Băăă, tu iești prost?!

Da, scumpire, merg io după carbureanți. Unde pula mea-s cheile de la beamveu?!… Proști oameni am făcut! No ni că la teveu o zâs acu că să ieftinește, iubire, vacă, carburanțele, no, zi, vacă, iubire, cum să fac? Merg?

Unde să mergi, asteroidul meu drag? Să niliștesc apili, apă tu nu vezi, bolnavul meu dragă?!

Mâine îs programat la impozite și taxe, mno, o fut p-aia de la ghișeie?

Mai las-o, că-i tânără și ie pă val, că știi că ce ie pe val ca valu ie dusă. Iubirea mea, futu-te-n gură, basoreliefulu mama. Io-s deștept, prost io-s că mă suport. Tu nu auzi, iubirea mea? Hai, dracului, cu cheia aia franceză, că nu se deschide furbagajul din față.

Echimoză, echilibrează-mi inima cu ceva, tu nu auzi că crește prețul la curburanți? Făă, sclifosim-aș când tu te masturbazi, dă-l în pulu meu de televizor, ascunde-te oleacă mai pă vest, să vadă și oachele mele mai vestic.

Apăi, mă prostule, noi nu sîntem țâgani, de ce tot vorbești în mongoleză? Te-ai sclerozat în pictură abstraptă? Iubirea lui toată și a cui o fi mama, că iel nu cu mama are o enigme? Boloșevicu meiu dragu, scândurelu lui mama, ioi, toamne, că dragu îmi ești tu, toamne, când staiu, tu, aproape ca și cum ești tu mortu, ca mortaru de mortu. Mortu meu drag.

Mno, pula mea, pizda ta, merem la tocmit de beuzină? Mno, iubirile lu` mama, tata, și tăt restu dă diverși ce suntem, români, ca-n jeneral, merjem, că să gată, băăăă, coada și stăm ca proastele la lins pule fleșcăite. Mno, hai, odată, lupă… Băă, tuu, cum pula mea i se dice pulă în sanscrită?

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.