9 nov. 2021
  |   Nu sunt Comentarii

Păi ce făcuși, bre, Iohannis, o futuși iar de-amiază chiar la Sibiu?

Na, băi, nenea Iohannis, că te-o prins Sibiul cu degetul în cur, fără mască pe rânjet, cu prima doamnă de mână, nemascată, desigur, chiar în buricul târgului, la Sibiu. Da, omul care se vrea un exemplu pentru români, președintele acestei țărișoare văduvită de orice, omul care ne fute la creier cu vaccinarea, cu alerte, cu măști de protecție obligatorii și pe stradă, se dă zmeu și umblă slobod pe străzi fără mască. A doua oară, prima dată sfidând 5000 de oameni la congresul PNL.

Da, un nene de la Sibiu îi vede pe soții Iohannis umblând pe o stradă din Sibiu fără mască. Nu în direct, dar omul io văzut. Asta în condițiile în care, în 10 octombrie (atunci au fost văzuți), rata de infectare în zonă, după spusele oficiale, era de 8,5 la mie. Omul ce-o făcut? O zâs ia mai du-te tu băi nea Iohannis în bălării! Adică ne sfidezi pe față, cu nesimțire de golan manelist? Și omul din Sibiul lui Ohanis a trimis plângere la Ministerul Afacerilor Interne. O plângere pentru Carmen și Klaus Iohannis, că nu purtau mască și rânjeau în public la camerele de filmat.

Păi așa, bre, adică tu o fuți de-amiază și încalci Constituția și pe noi ne fuți la creier cu mâțele tale date de gard? Păi oamenii te-au pus președinte să dai exemple de președinte, nu de copil răsfățat la părinți cu bani. Tu îmi ceri să merg în picioare și tu mergi în mâini, și-ți bagi și degetul, pe stradă, așa, în văzul lumii?

Du-te bre și dă cu subsemnatul la poliție, că și tu ești român în fața Constituției, care zice că ești egal cu mine. Poartă masca, dacă tot vrei să purtăm mască, fii responsabil, Iohannis, și nu ne mai amenința cu morții și răniții în timp ce tu dansezi în public nemascat. Adicătălea toți ie proști pentru că nu toți sunt cazați la Cotroceni? Las-o bre jos, că măcăne. O omori de tot. Adică tu vrei să ne spui discret că noi trebuie să purtăm mască pentru că suntem urâți, dar tu cu mască nu dai bine la poze?

Hai, că-s curios. Te amendează? Vă amendează? Legea e lege și pentru voi? Sau la voi nu se pune? Sunt tare curios, dacă și de data asta o scoți basma curată, ca la congresu` de rahat cu perje. Că dacă și acum scapi, io scot toate pozele de pe internet cu tine nemascat și o să sfidez toată poliția română umblând pe stradă fără mască. Că dacă tu nu faci ce îmi ceri io de ce să mă aliniez? Noi ie mai proști ca tine sau cum? Hai, Iohannis, tată, fii bărbată, du-te la poliție, plătește amenda și apoi ieși în fața prompterului și zi cum îți scriu io aici: popor, io am fost fudul, prost și sfidător, îmi cer iertare de la voi! Fă asta și te iert. Hai, te las că ai treabă cu prompterul, jucăria aia în fața căreia nu îți trebuie mască.

Surse:

Antena 3 – Klaus Iohannis şi soţia sa, reclamaţi la poliţie că nu au purtat masca de protecţie

News.ro – Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia acestuia, reclamaţi la Poliţie că nu au purtat mască de protecţie pe stradă

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.