6 sept. 2021
  |   1 Comentariu

Proști cu titlu

Simțeam nevoia să scriu. Dar mi-am dat seama că nu aveam chiloți pe mine. Sunt pudic, recunosc. Mă duc la biserică. A fost. Îmi cresc trăirile. O tâmpită, murea singură. O tot resuscitam. Murea văzând cu ochii, pleonastic vorbind. Nici măcar nu se auzea. murea toată, cu tot cu chiloțiii de pe ea. O să moară și chiloții. Mai cântă ăla. Am un greier. E în casă, cântă ca un greier. Unii ne-am născut morți.

Unii ne-am născut răniți. Proștii nu mor, Mă nimicesc unii, dar o să zbor și-o să vă iubesc. Tiparele omor. Când ești tipicar mori ca un prost. Chiar tâmpit. N-o să iei nimic cu tine, o să mori prost.

Un răspuns la Proști cu titlu

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place cum scriu introdu aici adresa de email pentru a te abona la blog, îți voi trimite notificări atunci când vor fi publicate articole noi.

Despre fotografie
Foto Blogger