6 sept. 2021
  |   1 Comentariu

Proști cu titlu

Simțeam nevoia să scriu. Dar mi-am dat seama că nu aveam chiloți pe mine. Sunt pudic, recunosc. Mă duc la biserică. A fost. Îmi cresc trăirile. O tâmpită, murea singură. O tot resuscitam. Murea văzând cu ochii, pleonastic vorbind. Nici măcar nu se auzea. murea toată, cu tot cu chiloțiii de pe ea. O să moară și chiloții. Mai cântă ăla. Am un greier. E în casă, cântă ca un greier. Unii ne-am născut morți.

Unii ne-am născut răniți. Proștii nu mor, Mă nimicesc unii, dar o să zbor și-o să vă iubesc. Tiparele omor. Când ești tipicar mori ca un prost. Chiar tâmpit. N-o să iei nimic cu tine, o să mori prost.

Un răspuns la Proști cu titlu

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, pentru tine e gratis

Introdu aici adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 67 de abonați.

Despre fotografie
Foto Blogger