25 aug. 2021
  |   Nu sunt Comentarii

Răzvan Mareș, o perlă a ruscăi, trâind în viitor

Am zis că mă abțin de la subiecte cu proști ostoiți. Proștii naturali, cumva, îmi plac. Simeon, de la Păclișa, m-a ajutat, cumva. El n-are nici o vină, el se încearcă, e bine să încerci să te descoperi. Mai ales când te acoperi cu o pilotă nepotrivită. Acum n-am putut. Cu degetele, că gura nu pot, oricum. Îmi cer iertare. E prea mare bula. Boul pământului ară pe ogor. Răzvan Mareș, manager și general fiind, trezindu-se așa, sapă, și sapă, uneori după melci care fac țuști, deși, manager fiind, la un hotel, cică, perlă, cum îi spune maică-sa, nu a făcut decât să îngroape turiști și hunedoreni care voiau să se fută cu ora, noaptea, după doișpe, sau să se cazeze, termen pe care nu-l găsești ușor la hotel rusca.

Revin la Răzvan Mareș. Moare ortul în păpșoi și el visează la mâgari proști pe pereți. Că doar măgari găseai în hotel Rusca, de când el doar se masturbează prin camere cu iz de spermă. Vine unul cu milionul și zice că va dice, el, Răzvan căpitan tâmpit de plai al ruscăi, spermă că o să mai fie, că mă-sa, că diverși.

Ăla cu milionul mai stă o țâră la taclale, că nu-i grabă, că-i de la Cluuuuj. Ce atâta grabă?! Mărășeștiule, care ești, prezentul e căcatul mare pe care l-ai făcut tu la hotel rusca, viitorul e că te vei duce în ferentari, să schimbi valută forte pentru prostituate. O să vezi. Clujul nu-i ca iarna și nici Hunedoara nu-i ca în viitor.

A, încă ceva, te lauzi și ești chiar și mândru că ai închis un hotel timp de opt luni (de zile)? Asta performanță. Tu mănânci invers micul mare tău dejun? Te și auzi, uneori?

Cu tine la cârma ruscăi sunt convins că moare și râma din dulapurile molioliene.Că am futut și eu roșcate prin camerele tale mucegăite, dacă înțelegi.

Acum te las. Nu te așeza prea confortabil, că m-ai ai de resuscitat.

Răzvane, auzi ce câcat ai spus: ”perla hotelurilor din Hunedoara (pe care ai băgat-o la dospit) va fi iarăși (la dospit) la dispoziția clienților și, cu aceleași servicii mai bune decât a fost în viitor”. Băh, știam că ești prost, dar chiar așa?!

Acum serviți din linkul ăsta un Răzvan Mareș în toată minunăția lui.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, pentru tine e gratis

Introdu aici adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări atunci când vor fi publicate articole noi.

Despre fotografie
Foto Blogger