30 nov. 2018
  |   Nu sunt Comentarii

Rătăcit în HD – preambul la noi episoade

La un moment dat se făcuse seară. Parcă prea repede. Mai apoi, adică puțin mai înainte, mi-am dat seama că e deja noapte târziu. Am mâncat slană cu ceapă și roșii. Și clătite cu dulceață de mure. Și ceapa a început să mă înghiontească, să mă trimită la somn. Nu, ce vrei, i-am tot spus?

Apoi, am cedat și-am zis, bine, mă voi duce la somn. Dar, totuși, dar, azi am stat în frig vreo câteva ore, am schimbat o roată care se dezumflase fără nici un drept de apel, mă simt destul de obosit după o zi plină de programe administrativ – gospodărești. Și, pe deasupra, mâine e 1 Decembrie și e și Centenar, deci cum să dorm atât de repede? Dar ce-aș putea face, îmi tot repetam în minte? Păi de făcut comod m-am făcut, un nou videoclip al unui bucătar indian care gătește pe gustul meu am urmărit, mă gândeam la un film. Nu m-am hotărât la nici unul așa că mi-am spus, am întârziat destul cu scrierea episoadelor din călătoria mea numită Rătăcit în HD, deci, hai să scriu, hai să reîncep.

Dar mai bine nu, mâine voi scrie episodul 6 – Intrarea în Țara Hațegului cu un nou drapel – Ziua 4. În seara asta am să recontinui să-i citesc cartea lui Andy Hertz, Viața, cel mai frumos cadou, iar în tot acest timp mă voi gândi că poate nu te-ai supărat că am început să scriu una și termin cu alta.

Serios, sunt obosit și prefer să citesc ceva, ar trebui să scormonesc prea tare prin amintirile din 2016, iar acum, sincer, nu sunt în stare. Așa că ne revedem mâine la Rătăcit în HD. Episoadele mai vechi dar și cele ce vor urma le poți căuta în secțiunea Din Memorie.

O seară faină și La mulți ani, România! Îmi era dor să revăd filmulețul de mai jos.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.