29 nov. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Sărbătoresc Ziua României în România!

Păi nu așa este normal? Unde să mă duc să cheltuiesc niște bani, în Palestina? Păi ce, este ziua Palestinei? Cheltuiesc bruma de bani pe care o am în România, că doar este ziua României. Așa că pe 1 Decembrie, de Ziua României, sunt și petrec în România, adică la Gura Râului, la sibieni. Că dintre toate invitațiile mi-a picat cu tronc fix asta.

Mă duc în Germania la ski, mi-am rezervat cazare trei zile la cea mai tare cabană din Italia, sper să petrec bine în Spania de Ziua României. Hai,  măcar nu-mi mai spune! Păi nu e vorba de Ziua României? Ba da, dar ce are dacă o sărbătoresc într-un club din Tenerife, îmi zice un prieten? Nu are nimic, zic, dar tu chiar ești român?

Fraților, terminați cu vrăjeala asta că voi sunteți mari români că nu sunteți, atâta timp cât sărbătoriți cea mai importantă sărbătoare a României în inima Franței, în Portugalia sau pe apele verzi ale Greciei.

Ești român, îți pasă de România, vrei să sărbătorești Ziua României? Păi atunci stai în România! De ce pleci în Lisabona? Ce sărbătorești acolo?

Da, când nu-ți mai pasă și nu te mai interesează de România atunci du-te unde vrei, dar nu te mai da român. Punct.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place scrisul meu vâră-te aici cu adresa de email pentru a te înțepeni definitiv (abona) la blogăritul meu, mai apoi, îți voi trimite notificări atunci când debitez articol nou. Să nu te superi.

Despre fotografie
Foto Blogger