4 mai 2022
  |   Nu sunt Comentarii

Și io-s prost, dar când îi văd pe alții parcă prind curaj. La secol 21

Nici nu știu ce să scriu. Funcționează? Nenea, scriitorul, funcționează? Ie viu? Cred că da. Inima, plămânii, zvâcnesc, e aproape viu. Deci, așadar și prin urmare funcționează. Bun. Îmi place chestia asta cu ”bun”. Îi spui lu Ion că Măria merge la piață și el zice ”bun”. Pula mea, Joane, tu nu auzi că merge Măria la piață? Ba. Bun. Mno, pula mea, bun. Cică oamenii normali se nasc. Să-mi fut una, oamenii normali se nasc?

Să revin la Jon care aproape că funcționează. Am văzut tot felul de scrieri la viața mea, da așa ceva nu am văzut. Jur pe Azorel și pe Grivei că io nu înțeleg ce zice nenea omul ăla acolo. Pe barba mea și pe mațele lu Belzebut dacă io înțeleg ceva. Ie nervos pe el sau pe poliție? Pe polițiști i-o fătat mama sau tata? Brusc ie născuți polițiștii sau fătați, că nu mai înțeleg?

Am ales să scriu despre nenea ăsta pentru că mi-am pus brusc întrebarea că cam cum vorbește omul ăsta cu alți oameni?

Bă, serios, voi vedeți cum scrie un român din secolul 21? El e saturat de abuzurile Romane. Ie rupt în două în sufletul lui?

Să-mi traducă și mie cineva asta: „Trebuie sa fie desumanizat si tratat ca pe un animal fara de suflet pentru ca politistul este fatat, nu este nascut.”

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.