12 iun. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Snoop Dogg vrea să devină CEO la Twitter

Dick Costolo, CEO la compania americană Twitter, a demisionat din funcţie. Începând cu data de 1 iulie, CEO interimar va fi Jack Dorsey, co-fondatorul companiei. În urma acestui eveniment, rapperul american Snoop Dogg a mărturisit că are un interes deosebit în a deveni director executiv al Twitter: “I’m ready to lead @twitter!”. S-ar părea că foarte mulţi consumatori de Twitter şi mai ales fani îl susţin pe Snoop Dogg în demersul său de a ajunge la şefia companiei americane. Rapperul Snoop Dogg este un individ cu interese în foarte multe domenii.

Vocile de pe Wall Street spun că Dick Costolo trebuia să plece mai repede. El nu a reuşit să atragă noi utilizatori de Twitter şi nici să-i facă pe cei noi să revină pe platformă. Mulţi investitori la bursă îşi doresc ca Twitter să se transforme şi să ia o faţă asemănătoare cu Facebook. Imediat după demisia lui Costolo de la şefia Twitter au fost lansate două hashtag-uri,  #SnoopforCEO şi #ifSnoopWasTwitterCEO, în care întenţia celebrului rapper american era făcută publică.

Snoop_dogg

Foto: Craig Barritt/Getty Images

Sursa informaţii: TheGuardian

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place cum scriu introdu aici adresa de email pentru a te abona la blog, îți voi trimite notificări atunci când vor fi publicate articole noi.

Despre fotografie
Foto Blogger