13 iun. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Televizorul pe dulap, privitorii sub pat

Acum două seri mă îndreptam încet spre casă. Nu mai ştiu de unde veneam şi nici nu contează asta prea tare. Cert este că, fiind deja întuneric afară, observ ceva ciudat la un geam de la etajul trei al unui bloc. Mă opresc şi mă uit mai atent. Ce mi-a fost dat să vadă ochii mei?! O cameră de dormitor, cred, în care pe dulap trona un televizor pornit, la care bănuiesc că se uitau nişte oameni… tembelizaţi rău. Da, suportul televizorului este un dulap. Am trecut pe acolo şi în seara următoare şi televizorul ăla era tot acolo. Tot aprins!

Culmea este că pe acelaşi dulap am văzut două televizoare, unul lângă altul. Unul pornit, unul stins. N-am putut să mă abţin, aşa că în seara următoare am trecut pe acolo echipat cu aparatul foto. Şi am făcut o poză. Mi-am zis că acea fotografie ar putea să-mi aducă un premiu la un concurs de fotografie cu tema „Idioţi Noaptea”.

În vremuri mai demult apuse, când televizorul era o piesă de lux prin casele oamenilor, circula o vorbă tare ceauşistă: dacă pui televizorul pe dulap te poţi uita mai uşor sub fustele actriţelor, iar dacă observi că îi este la vreuna frig ai timp să muţi televizorul pe sobă.

Televizoare_ieftineCum să pui mă televizorul pe dulap, aşa pur şi simplu, fără un mileu, fără o lumânare aprinsă şi mai ales fără să te asiguri că nu vede nimeni din stradă cât eşti tu de prost? Şi cât poţi fi mă de rău intenţionat încât ca şi vecin/prieten sau ce-oi fi să nu le spui ălora că privitu’ ca un bou la televizorul de pe dulap duce la impotenţă? Ce, nu ştiaţi că dacă te uiţi ca curca-n lemne la televizorul cocoţat pe dulap nimeni nu va face sex cu tine pentru că toată lumea disponibilă pentru aşa ceva este la parter şi e leşinată de râs, în timp ce tu eşti mare… impotent , adică nu poţi pentru că o ai tare…bleagă?

Acuma lăsând glumele la o parte, întreb: unde vă ţineţi voi televizoarele? Dacă îl suspend de tavan oare o fi bine? Măcar aşa îmi dau seama mai repede dacă se produce vreun cutremur sau dacă actriţele au chiloţi sau nu pe ele!

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.