25 aug. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Un supliment natural expirat ce poate să-ţi facă?

Consumam cândva Marine Omega de la Pharmanex. Un supliment cu valoare nutritivă pe care îl recomand oricui şi care, din punctul meu de vedere, este sută la sută natural. Am fost plecat o vreme şi am uitat ultima cutie cu suplimente undeva pe la birou, pe un raft. Nu s-a atins nimeni de ea. Astăzi am dat cu ochii de ea şi m-am gândit să văd ce se întâmplă în cutie.

Capsulele de Marine Omega sunt la fel de moi, şi-au păstrat acelaşi miros şi îmi par chiar îmbietoare, deşi produsul a avut termen de valabilitate până în noiembrie 2012. Oare dacă aş înghiţi o capsulă ce s-ar putea întâmpla? Cât de dăunător poate fi un supliment expirat sută la sută natural?

marine-omega-1marine-omega-2

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place scrisul meu vâră-te aici cu adresa de email pentru a te înțepeni definitiv (abona) la blogăritul meu, mai apoi, îți voi trimite notificări atunci când debitez articol nou. Să nu te superi.

Despre fotografie
Foto Blogger