25 aug. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Ecuador, Mexic, Malta, preferatele expatriaţilor

InterNations.org a finalizat un studiu în urma căruia a realizat un top al ţărilor care oferă cele mai bune condiţii de trai pentru cetăţenii expatriaţi. Italia, Anglia, Spania sau Ungaria au fost devansate de România, iar Grecia şi Kuwait se află pe ultimele locuri. Pe primele locuri sunt Ecuador, Mexic şi Malta.

Pentru realizarea studiului de caz InterNations GmbH din Germania a pus o serie de întrebări legate de experienţa în stăinătate unui număr de 14.000 de cetăţeni din 195 de ţări.

Topul ţărilor preferate de expatriaţii lumii a fost întocmit luându-se în considerare factori legaţi de locul de muncă, beneficiile salariale, calitatea vieţii, siguranţa individului.

Ecuador s-a clasat pe primul loc din cauza costurilor scăzute de trai şi a calităţii foarte înalte a vieţii de zi cu zi. Expatriaţii din Malta apreciază foarte mult faptul că în acea ţară există un echilibru foarte bun între muncă şi viaţa personală.

Cele 10 ţări preferate de oamenii care îşi părăsesc ţara pentru o nouă viaţă sunt Ecuador, Mexic, Malta, Singapore, Luxemburg, Noua Zeelandă, Thailanda, Panama, Canada, Australia.

Partea cea mai interesantă ştii care este? România se află pe locul 27, dintr-un total de 64 de ţări luate în calcul, în timp ce Franţa se situează pe locul 47. Adică străinii preferă România în locul Franţei? Foarte interesant.

Aici găseşti raportul complet privind preferinţele expatriaţilor în anul 2015.

expat-insider

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.