13 iun. 2016
  |   Nu sunt Comentarii

Turist Rătăcit la Cafea cu Anca

Și dacă tot a fost și luni și 13, Antena 1 Deva m-a invitat la o Cafea cu Anca să povestesc despre proiectul meu fotografic Turistul Rătăcit. Și dacă tot m-am dus am povestit și despre o altă expoziție pe care intenționez s-o organizez într-un castel construit în stil gothic, respectiv Castelul Corvinilor. Dar mai multe informații despre acest proiect o să dezvălui la momentul potrivit. Despre Turistul Rătăcit am scris și aici. Te las să vezi și să auzi singur povestea din această dimineață.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place scrisul meu vâră-te aici cu adresa de email pentru a te înțepeni definitiv (abona) la blogăritul meu, mai apoi, îți voi trimite notificări atunci când debitez articol nou. Să nu te superi.

Despre fotografie
Foto Blogger