29 sept. 2017
  |   Nu sunt Comentarii

M-ai vrut golit de orice sentiment? Mă ai!

Chiar m-ai vrut golit de orice sentiment, pregătit s-atac, ca fiara încolțită, în orișice moment? Ai dat cu mine-n corzi și, oare, chiar te-ai așteptat să tac, să-mi șterg buzele de sânge și mai apoi să plec? Perfect, înseamnă că știi prea bine cu ce anume ai de-a face.

Acuma sunt doar al tău. Sălbatic, crud, brutal, arhaic, sunt gata să te devorez în orice moment. M-ai vrut așa cum sunt. Mă ai. Acum sunt doar așa cum sunt. Cu armele pe masă, la vedere. Sunt pregătit să te alung sau să te aduc în orișice moment. Cu tine n-o să-mi mai permit să bântui. Cu tine voi fi în siguranță. Știu mereu unde sunt. Unde ești.

Ascute-ți armele. Vom face de pază cu schimbul. Pe schimburi, ca niște santinele care își păzesc trupul de propriul trup. Să fim, deci, sângeroși, să fim în stare de război. Să nu iertăm absolut nici o greșeală. Cumva vom face să învingem pe rând.  Ultima victorie va face pe unul dintre nou un erou muribund.

Dar o să te rog și eu ceva. S-o facem în tăcere. Și să nu gândim atunci când lovim. Să fie măcel. Să fie război adevărat, să fie moarte sadică, ca pe vremea strămoșilor noștri. Am pregătit și niște lauri. Și tauri mulți pentru ospățul din urmă… Că dacă tot a spus Hristosul vostru de pe nori să nu cu  tauri, eu m-am gândit să mă împotrivesc, ca un nebun ce sunt.

Și dacă tot o facem, să ne prefacem că ne place. Să ne dezbrăcăm complet de cașmir și mătăsuri, să apelăm la armele tocite, pe care le-am lăsat ruginite într-o seară. Să fim barbari, să fim cumva cum niciodată n-am mai fost în viața asta. Că doar una avem.

Și când sângele o să curgă mult, cu ciudă, să lovim cu patimă, să doară și mai tare. Să fim fără milă, căci mila am auzit că îngrașă.

Așadar, m-ai vrut brutal, barbar și fără milă? Mă ai. Sunt doar al tău. Să sune gongul și lupta să înceapă.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.