19 aug. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

WordPress 4.3 vine cu nişte noutăţi deştepte

Aseară am fost anunţat că wordpress varianta 4.3 este disponibilă pentru actualizare. Am făcut update şi am descoperit câteva noutăţi deştepte. Una dintre acestea se referă la comenzile rapide de formatare a textului. Foloseşti asteriscurile şi poţi crea liste, iar semnul diez te ajută la subtitluri. Nu mai trebuie să te tot opreşti din scris.

Dacă nu ai trecut la wordpress 4.3 e cazul s-o faci rapid. Actualizările nu trebuie lăsate la voia întâmplării, pentru că ele vin fie din cauza unor vulnerabilităţi , fie pentru că au fost aduse îmbunătăţiri care îţi uşurează munca.

wordpress-nou

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place scrisul meu vâră-te aici cu adresa de email pentru a te înțepeni definitiv (abona) la blogăritul meu, mai apoi, îți voi trimite notificări atunci când debitez articol nou. Să nu te superi.

Despre fotografie
Foto Blogger