15 dec. 2015
  |   1 Comentariu

Barbatul, dar și femeia

Bărbatul nu poate să facă chiar totul, dar nici femeia. Bărbatul ar putea să facă chiar totul, dar și femeia. Bărbatul uneori este vulgar, dar și femeia. Bărbatul uneori este puternic, dar și femeia. Există bărbați romantici, sentimentali, dar și femei. Bărbații plâng câteodată, dar și femeile.

Există bărbați bogați, dar și femei. Bărbații merg la pescuit, dar și femeile. Bărbații fac sex cu femei, dar și femeile. Bărbații fac sex cu bărbați, dar uneori și femeile. Bărbații sunt uneori idioți, uneori și femeile sunt idioate. Bărbații joacă fotbal, dar și femeile. Bărbații au uneori penis, dar și femeile au, tot uneori, pe ale bărbaților. Bărbații sunt capabili să dea naștere, dar nu la copii. Bărbații pot, dar și femeile pot.

Există bărbați homosexuali, femei nu. Bărbații sunt bărbați, femeile nu, ele se pare că sunt doar femei. Bărbații au fost și copii, dar și femeile. Bărbații conduc lumea. Pardon, femeile conduc lumea. Bărbații au declanșat războaie mondiale. Din nou pardon, femeile au declanșat războaiele.

Bine.

Un răspuns la Barbatul, dar și femeia

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.