24 mart. 2022
  |   Nu sunt Comentarii

Ce câștigă românii de pe urma războiului lui Putinelu?

În toate relele ie de multe ori și-un bine. Un mai bine. Dacă Ohanis, păstorul golfist al patriei noastre, iniția și construia un purgatoriu legal, cu voturi pro și contra, aproape democratic, românii, împrăștiați aproape peste tot, cu tobe din vaci tăiate pe la abatoarele Spaniei și Italiei, ar fi vociferat, spunând mai ales că ce pula și pizdele lor e aia purgatoriu?

Mno, io că o venit Putinelu care o zis, buimac de somn, trage, băh, în pula mea, mai repede! Și uite așa românul o aflat și el de diverse și despre cum se fabrică lumea prin Rusia. Că numa` din filme și din propriile trăiri mai află și românul câte ceva. Că în rest ie sanscrit, uleofil, kauflandist, lidălist și mai ales ascultător la slujbele cele sfinte. Mașini să dețină, câte una pentru fiecare membru din familie. Conduce dracu, mașini să fie.

Ce-o aflat românul aproape viu de după covid? NO, ni.

Legendă. Precizez fără să fiu corupt sau meschin că voi ați găsit aceste înțelesuri. Io n-am inventat nimic. Pentru buna desfășurare a lucrurilor doresc să precizez că cele ce urmează ie cu pulă și cu pizdă, dacă ai rău de mă doare-n pulă te rog să citești pe litere și să bei apa cu înghițituri mici.

 1. Nu mai poți să spui bună dimineața dacă nu aduci aminte de Mariupol, adică trebuie s-o fuți dimineața că cam în felul ăsta. Neața, bade, cum e la Mariuopol, mai trag ăia? Trag, bade, ca la Kiev, dar slăbuț rău!
 2. Devesel. Da, nu faci friptură, mai nou, dacă nu pui carnea la macerat cu devesel. Pui la ciorba de pui tot ce trebuie să pui, pui și pui și la final pui devesel, ingredientul minune. Că ciorba de pui nu mai e ce era dacă nu are și devesel.
 3. Ucraina e din Rusia. Bun. Aproape din Rusia. Aproape că vorbesc aceeași limbă. Ăia. Putin, bă, ăla e Putin, știu sigur. Bolnav, aproape că-l omoară ăștia.
 4. Au tancuri. Rușii. Și ucrainienii. Și președinte la Ucraina ie Zelinschi. Și râde iel uneori.
 5. Tu nu vezi (brusc am chiorât toți și aproape toți tot brusc, suntem și clarvăzători) că o tras ăla în copii și-n femei (prietene, ăla care o tras cu gloanțe – că cu gloanțe trag ăștia la război – și-n copii, odată că-i militar, se supune unor ordine, și doi, războiul ie despre morți și câteodată și prizonieri, nu despre arhitectura oceanucinogenă, iar la război participă nebuni diagnosticați și nediagnosticați, că nu au timp psihiatrii și psihologii să-i sorteze pe toți, că se scapă pă țeavă și rebuturi, că nu suntem la casting pentru filmul dacii și ardelenii)?
 6. Apasă Putin pe buton, dă cu nucleara. Desigur, că nucleara ie o telecomandă veche găsită de Putinelu în pod la bunici, futu-i insolventul lui Gheo! Ui o telecomandă, are butoane, pula mea, ce fac butoanele astea? Hai să apăs!
 7. O căzut o dronă pă arătura lu` ăia. Ai văzut, băh? Dronă, mare, doi metri aveau aripile. Ie proști! Cum să nu bagi în seamă o dronă? Păi o dronă, pula mea, așa de mare? Ce pula mea?! Mă lași?! Oligarhii lu` mama lor.!
 1. Tu nu vezi, băh, că o fugit Abramovici cu iahtul? Îl doare pe e în pulă de războiul lui Putin. La banii lui?! Ie oligarhi, mă! Ie mari oligarhi, tu nu vezi?! Pula mea, niște oligarhi jegoși! Cum, mă, să fii atât de oligarh, când Rusia ie supt dictatură? Băhhh, ie grave oligarhiile astea. Putin ie criminal! O tras în copii!
 2. Tu nu vezi, băh, că anonymous le-o spart netu? Băhh, păi în anonymous sunt băieți din Rusia, pula mea, că-i sparge ăia!
 3. Băh, am primit scrisoare de la armată, că cică trebuie să mă prezint la unitate. Pula mea, unitatea aia nu mai e acolo, unde dracu trebuie să mă prezint io? Prietene, io mă eliberam în 89 și am fost lunetist la vânători de munte, io știu să țin pușca în mână, pula mea. Bă, io am fost lunetist, peseleu îi zicea la pușca mea.
 4. Tu nu vezi ce fac hacherii ăia? Îi lovește la greu. Turcia le-o trimis armament inofensiv. Io am trei televizoare acasă, am văzut cum bombardează rușii fără milă.
 5. Vine valul patru de pandemie, Macron o să se numească, tu n-ai văzut că rușii se feresc de tancuri? Plângeau tanchiștii. Unul, rus, vorbea cu mă-sa și-o ruga să-l extragă de acolo, că Putin ie nebun.
 6. Păi tu nu vezi că Zelinschi stă la Kremlin și nu vrea să plece nicicum? Ie viteaz omul. Mai și râde. Și se duce printre soldații ceceni să-i feliciteze. Ăla bărbat. Nu Ohanis.
 7. Păi tu nu vezi că nu te mai întreabă hulterioru (traducere, hulterior ie un polițist local care hulterior te întreabă dacă ai văzut ce s-o întâmplat înainte de hîntâmplare) rămas întâmplător de la locala cu mască? Ie istorie covidul și aproape noi mai suntem.
 8. Și NATO, tu nu vezi ce ocoși sunt când se vor prezenți? În Afganistan or fost savanți cu filme de Netflix, în Ucraina ie timizi.
 9. Le-am trimis, băh, și io, la refugiați din Ucraina, că, săracii, ie bătuți de soartă.

Da, ie bătuți de soartă, refugiații din Ucraina, dar și românii. Dar despre asta în altă poveste.

La finalul acestui articol în care românii descoperă că să există nucleare pă planeta plină de plastic pe alese îndesat prin țâțele și buzele proastelor patriei, las un citat, care pe mine m-a oripilat și m-a pus, oleacă, scârbavnic și brusc pe gânduri.

Ca în cazul oricărei presupuse infracțiuni, o instanță de judecată cu jurisdicție asupra infracțiunii este responsabilă în cele din urmă pentru determinarea vinovăției penale în cazuri specifice. Guvernul SUA va continua să urmărească rapoartele despre crime de război și va împărtăși informațiile pe care le adunăm aliaților, partenerilor și instituțiilor și organizațiilor internaționale, după caz. Suntem hotărâți să facem dreptate folosind fiecare instrument disponibil, inclusiv urmărirea penală.

O spus asta secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, citat de CNN și resuscitat de digi24. Pentru toată știrea penală despre asta apasă AICI.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place scrisul meu vâră-te aici cu adresa de email pentru a te înțepeni definitiv (abona) la blogăritul meu, mai apoi, îți voi trimite notificări atunci când debitez articol nou. Să nu te superi.

Despre fotografie
Foto Blogger