22 dec. 2016
  |   2 Comentarii

Moș Crăciun e Blogger – ziua 1

Am început să ne mișcăm. Prima tură: satul Strei – Călan, Zlaști – Hunedoara, Peștiș – Hunedoara. Punct. Ne-a fost destul. Am văzut destulă mizerie și sărăcie pentru o singură zi. Am urcat dealuri, cu mașina și pe jos, nu am auzit pe nimeni să se plângă și asta mi-a plăcut. Am coborât și urcat sfinți. Seara miroseam a cocs, lemne putrede, aer închis, sărăcie. Nu m-am plâns. Am fost bucuros că s-a întâmplat, că am reușit să facem niște oameni fericiți. O să vă descriu câteva imagini, restul… de la sine. pe facebook, adică aici: Anul ăsta Moș Crăciun e Blogger sau Facebook – Traian Urieș.

Adică așa trăiesc unii. Tu, ce problemă ai? N-ai Samsung 7 sau tabletă cu procesor ultramega…? Mai gândește-te! Restul de poveste e pe facebook, adică aci, la evenimentul Să-l facem pe Blogger și Moș Crăciun.

Upgrade: 25 decembrie 2016

2 Răspunsuri la Moș Crăciun e Blogger – ziua 1

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, pentru tine e gratis

Introdu aici adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări atunci când vor fi publicate articole noi.

Despre fotografie
Foto Blogger