25 sept. 2013
  |   3 Comentarii

Cum desfaci un colet fara sa-l atingi?

Te-ai gandit vreodata la cum sa desfaci un colet suspect fara sa-l atingi, fara sa alertezi politia, fara sa apelezi la un prieten specialist in diverse trucuri? Da? Si eu, numai ca azi chiar am vazut ceva live, neprogramat, ad-hoc, asa ca la o viteza de croaziera.

Nu am prea multe de spus. Descriu doar cea ce o sa vezi: un ciobanesc german, o cutie de carton cu sampoane, scotch, indemnuri, un telefon descarcat si un aparat foto salvator, pana la o limita… Vezi ce inseamna sa ai bateriile toate incarcate? Hai sa vedem cum am desfacut eu un colet fara sa-l ating. Am pus in pericol pe cineva? Nu, nu as face asa ceva niciodata, chiar daca as fi suparat rau!

3 Răspunsuri la Cum desfaci un colet fara sa-l atingi?

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, pentru tine e gratis

Introdu aici adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 67 de abonați.

Despre fotografie
Foto Blogger