26 sept. 2013
  |   2 Comentarii

Plec iar, direct in Grecia

Scriu iar si scriu tarziu, ca azi, cu gandul plecat in Grecia, m-am trezit la cinci jumate si am fost de toate: sanitar, lacatus, instalator, vizionar, aitist, cititor, mecanic auto, sudor, sfatuitor, cobai la Vodafone, tamplar si acum, intr-un tarziu, si putin blogger, aici la mine, pe propria mosie. Au fost momente cand m-am enervat astazi, dar au fost si momente in care am ras in hohote. Acuma trebuie sa-mi fac bagajul si ma tot fofilez, poate se face singur, zic si eu.

Mai scriu articolasul asta inainte sa plec iar. Unde plec iar? Pana la Greci. Nu stau mult, cateva zile doar. Vad cum este apa din Egee, cum se prezinta vremea, daca sunt primit cum se cuvine acolo unde ma cazez, dau cu mausu’ putin pe platforma unui site-blog, poate o sa beau un Uzo cu un prieten, inot cat pot de mult si gata, ma intorc acasa ca ma asteapta niste proiecte pe care vreau sa le tratez extrem de serios.

Dar hai sa-ti spun o chestie. Azi, pe seara, arunc o geana la un articol de pe blog, vad un comentariu care nu-i chiar un comentariu. Momentan ma enervai, am luat foc si am scapat niste sfinti la adresa nimanui. Am vrut initial sa-i dau dilit. Nu i-am dat, l -am lasat acolo, sa vada lumea ca nu dau afara oaspetii din casa decat daca sunt necivilizati. In comentul ala sunt facut flacau… Oau, mi-o crescut inima cat China Antica. Apoi mai sunt tras de urechi ca in loc de Mircea am scris Mihai. Phutui, mi-am zis, mai greseste omul, da’ numa atat o vazut comentatorul la acel articol, mai ales ca ii un fotoreportaj mare cu muuuuulte poze? Iote, vezi si tu postarea.

No nu-i bai, zic, lasa omu’ sa se simta bine. Am scris Mircea in loc de Mihai si am inchis wordpresu. Ah, am uitat, o mai vazut ceva comentatorul meu cu critica la purtator, o zis ca de ce nu i-am facut “poze in pozitii mai misto”, fiind prezent si el la Ursici. Stii, eu de mic copil urmaresc un om sa-l pozez in pozitia calului cand bea apa, dar nimeni nu si nu. Ce sa-ti fac spanac, batranule (daca io-s flacau), daca nu te pui singur in pozitii misto? Cu forta nu te pot aseza, sezi singur (eu nu dresez oameni) si promit ca te pozez si in coada toporului daca stai. Si sa ti-o zic si pe-aialalta, tu cand comentezi, de ce dracu nu scrii corect? Ca de literele pe care le tot mananci cand scrii la tine pe tarla nu mai vorbesc. Iar de pozat free iti spun ca eu pun senzorul de la obiectiv la treaba decat daca vad ceva cu adevarat misto. Deci, cand te faci si tu misto? No, ca sa vezi si tu vorbe cu care se pupa bloggerii, mai cititorule!

Mai zic cateva si inchei subiectul ca ma aprind si tre’ sa caut mai apoi aplicatii de smartfon ca sa sting focul, ca acuma gasesti de toate pe net, trafic liber sa ai, ca motive de descarcat diverse curg garla.

… De altfel eu vroiam sa vorbesc despre altceva. Vroiam pe naiba, nici nu mai stiu ce vroiam. Aha, mi-am adus aminte. Plec in Grecia, deci trebuie sa-mi fac bagajul. Asa ca te intreb: ce sa-mi iau cu mine astfel incat sa am un bagaj compact, cu lucrusoare utile la maxim, si ce ar trebui sa fac sa… Las-o balta.

Spanac, baiatule, sa nu ma ataci, lasa-ma macar pana ma intorc. Am laptopul si arsenalul la mine, dar vreau sa le fac utile pentru proiectele importante. Merci, flacau batran ce esti. Glumesc, ca intre bloggeri, sper ca nu te ataci? Si cand mai iei filme filmuite de mine, da un telefon si spune ceva simplu: pot sa postez pe canalul meu de iutub? Ca sa scri acolo doar ca a fost si ca a dres Traian de la uriesblog.ro nu-i suficient, mai tre’ sa scrii si pe tarlaua proprie cine o fost regizor. Acum te iert, da’ sa nu se mai intample. Si daca vezi ca mai scriu Mihai in loc de Mircea si nu se sesizeaza nimeni, da-mi un telefon, ca-l ai acum, chiar daca sunt de langa Ursici, nu-ti fie rusine, sau da un bip, ca te sun eu, am minute cacalau.

Acum chiar plec, a inceput sa dea cu bulbuci pe-afara si il am si pe ciobanesc cu mine. Ca io din iesle scriu, ca-i mai rustic asa. Hai pa, ne citim din Grecia, soare sa fie, ca ceva de lucru am.

2 Răspunsuri la Plec iar, direct in Grecia

  • Kmi spune:

    Asculta …http://www.youtube.com/watch?v=NEROssn4y9g, linisteste-te si nu pleca la drum suparat!
    Ah!! Sa nu uiti! Cel putin doua persoane te asteapta acasa sanatos!! Drum bun!

  • MARIANA SELIUC spune:

    Sper sa te simti bine si sa te intorci cu bine .Si calatoria sa-ti fie incununata de succes .:)
    Si n-are rost sa fii suparat pe ‘unii care cauta nod in papura ‘,ce sa-i faci depinde fiecare ce cauta ,bucurate de cei care apreciaza ce scrii ‘si care nici n-au bagat de seama ca nu-i real ceea ce scrii ‘.Adica stii tu .:)))))

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.