29 mart. 2022
  |   Nu sunt Comentarii

Din principiu, Will Smith avea o palmă în plus, fix când Rock avea glume proaste în program

Să dai o palmă nu-i greu. Greu e să-i dai una și lu` Rock. Că trebuie să te afli fix lângă el. Dacă te afli lângă Chris Rock fix când vrea cumva să-ți dea și-un Oscar se întâmplă că ești și actor și că făcuși uneori și niște roluri mișto. O palmă nu-i greu de scăpat, mai ales când ți-o iei cu Oscar și un prost de față.

Din principiu, cum o zis și Smith, o palmă te poate face să îți aduci aminte că uneori ești și prost. Că-ți ceri scuze după ce l-ai omorât pe mort iar nu-i chiar așa de rău. Îmi cer scuze, mortule, n-am vrut chiar să mori. Ne vedem data viitoare. Promit că las palma pe pervaz.

În altă ordine de idei cred că Rock se plictisea pe scenă și nu era cu o palmă la el. Smith nu și-o cerut scuze niciodată pă la academie și o zis, el, așa, că e vremea să-și ceară scuze.

Așișderea, că să pălmuiesc doi și sunt chiar și actori super mișto, trebuia s-o vedem și pe asta. Că pula ta, după atâta război și covid parcă ai mânca oleacă de supă de pui. Chiar, de ce nu-s puii de găină negrii?

Și cum se face, măi, că brusc nu mai ie morți prin Ucraina și nici Putin nu mai ie cumva, că brusc ie Will Smith cu palma pă negresa lu` Rock. Nici osanale și nici ajutoare pentru Ucraina, brusc? Vuiesc agențiile de presă. Mare eveniment, io dat Smith o palmă lui Rock. Aproape toți ie altfel. Nimic nu mai ie cum era. Brusc și Ucraina parcă nu mai ie așa de opulentă.

Tu-ți dai seama? Pălmi. Oscar. Scuze la academie. Chestii. Diverși. Ie negrii, bre.

Și-n aproape altă ordine de idei, dacă vrei să pari cu ciucuri nu te iei de Smith chiar așa, că omul o rămas la un moment dat singur pe planetă. Are cu el niște sechele. Zic și io. Cred. Că și ăla de s-o crezut la un moment dat Isus ie dus de mult timp și până să moară se credea Isus.

Chiuveta e ca să speli vasele, nu ca să te piși în ea. Nici vaca nu fute pe taur și nici nu urci în sus. Una peste alta, io cred că Smith și Rock aveau nevoie de reclamă gratis. Că reclama ie scumpă. Și academia de film americană avea nevoie de reclamă, gratis, că așa ie cu agențiile de presă, că dacă nu plătești, faci circ și vin iele la tine. Gratis.

Și dacă tot e cu oscaruri hai să vezi cum covidul și Putin nu mai au importanță. Prea șmecher omul cu camera și prea vesel mai apoi Rock, un actor căruia prea i se fac dublele duble.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place cum scriu introdu aici adresa de email pentru a te abona la blog, îți voi trimite notificări atunci când vor fi publicate articole noi.

Despre fotografie
Foto Blogger