17 iul. 2015
  |   1 Comentariu

Filmul Minions – Povestea celor mereu fără stăpân

Filmul Minionii a fost lansat în România în data de 10 iulie şi se pare că are mare succes. Toţi vor parcă să fie brusc şi dintr-o dată minioni. Breloace şi tot felul de obiecte personalizate cu chipul sau în forma simpaticelor personaje din Minions te întâmpină la tot pasul în România. Nici nu vreau să mă gândesc ce reclamă a fost făcută în America, unde, într-o singură zi, au fost înregistrate încasări de 115.200.000 de dolari.

M-am uitat peste trailer-ul oficial şi sincer mi-a plăcut ce-am văzut acolo. Aşa că mi-am propus să-mi fac provizii de seminţe, popcorn şi alte alimente, că nu mă pot uita vineri seara la o comedie fără să ronţăi ceva. Fac update la acest articol după ce vizionez Minionii.

 


Update 18.07.2015

Foarte mulţi bani stricaţi aiurea. Ideea filmului este interesantă, însă regia nu mă încântă deloc. Nu am fost captivat, ci doar plictisit, nerăbdător mereu să apară ceva interesant. Vocile sunt de toată jena. Naratorul nu te farmecă prin grai, în plus cred că este prea mult pus să povestească. Dacă scenele erau mai bine lucrate astfel încât să nu mai fie nevoie de un povestitor lucrurile stăteau diferit. Personajele principale, minionii, prea mult se maimuţăresc fără să transmită ceva.

Pe scurt, părerea mea, bulshit, Minionii. Nu-şi merită banii şi timpul petrecut pentru a-l vedea până la capăt.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place scrisul meu vâră-te aici cu adresa de email pentru a te înțepeni definitiv (abona) la blogăritul meu, mai apoi, îți voi trimite notificări atunci când debitez articol nou. Să nu te superi.

Despre fotografie
Foto Blogger