30 nov. 2021
  |   1 Comentariu

Hai, că deja mă disperi cu morții și răniții, cu cretinătatea asta numită covidomania mă-tii, cu timpi în care nu fute virusul, cu ciucuri gen prostește-i, doamne pă tâmpiți, și stropșește-i vârtos, pă față, că ie proști, oricum

Deja mă enervai rău. Băh. Mai du-te-n pula mea cu pandemia pizdii și cu arafații pulii mele! Ne futeți pe față???? Câtă pula mea de față să tot am, că deja curge căcatul ăla și scuipatul de nici ochelarii nu-i mai nimeresc pe eșafodul colorat pe care tot încerci să mi-l servești cu savarina vieții Păi cafea n-ai, că prea e duce savarina, io beau cafea amară, adică cafea cu cafea și atât. Păi futu-ți toate crucile prea hauriților și mai ales ale mă-tii, mă mai slăbești și pă mine oleacă? Ce pula mea vrei să mai faci? Chiar vrei să crăpăm, așa, de nervi pă față? O să te uiți la mormine. Îmi moare respirația, murim toți, d-ampulea, tu iești prost? Cine te mai indemnizează? Sau or ajuns toate miliardele la voi? Băăă, mă enervezi rău. Io mă duc la abeceu să cumpăr pită. La ora 21 nu circulă virusul crucii mă-tii!!!!!!!

Nu înțelegi despre ce vorbesc???? N-o stai că-ți esplic io, cu cuvintele mele. Cu toate pulele și ștromeleagurile din dotare, ia-ți șervețelele și sulul de hârtie igenică.

Păi mă jiCnești pe față? Te las. Tot pe față mă faci tâmpit, cretin, idiot. Adică ie noi toți chiar proști? Păi băga-mi-aș pula toată în savarina aia scârboasă a mă-tii, se închide nonstopul, abeceul cu programul una-ntruna? Vine virusul mă-tii la 9 fix, seara și bate la geam? Da la kaulfandul și celelalte șpăgi nu ie viruși? Acolo ie deratizare cu prosteală pă față?

Băh, îmi vine să vomit. La cinci de dimineață se deschide nonstopul că o plecat virusul? Băăăăă, chiar pe față mă faci prost? Vii cu avertismente, cu amnezi, că să moară capra vecinului dacă îi dai la bătrânul ăla bomboane după ora 21?

Băăă, futu-ți sclavia în care mă-ta te-o făcut, chiar pe față mă faci prost? Am tot tăcut. Tot tac. Păi, în pula mea, nu mai pot să tac dacă îți tot bagi pula aia scârboasă până-n esofag. Băăăă, nu pot să respir, creatură odioasă!!!

Adică la abeceu ie virus infernal după ora 21, dar la marketurile mă-tii, la alimentele scârboase nu ie viruși? Băăăă, tu-ți bați joc de noi pă față? Băăăă, la farmacia din marketurile mă-tii ie viruși, dar la papucii și ghivecele de flori de la alimentele mă-tii nu ie viruși? Tu-mi vinzi pământ de flori și la bancă nu ie bine dacă scriu pă formular că dețin pământ? Băăăă!

Adică, băăă, dacă ie coduri pă telefonul meu smart cu certificate de căcat nu ie viruși? Păi să-mi bag pula în telefonul meu! Io ie prost, boule, mâine vin la kauflandul pulii mele cu telefonul lu mama, fostul telefon, d-ăla cu fire, cu butoane, cu receptor, cu morții mă-tii, acolo am certificatul cu care pot să ajung la farmacie.

Cât să tot suport să mă faci prost? Cât crezi tu că am suportat să mă prostești? Pui garduri și-mi spui că la alimente nu ie viruși dar la farmacie ie doar cu vaccin. Băăă, deja crăp de inimă și de nervi inervați, cretin, cretini ambalați cu piele de viermi.

Nu vă mai suport. Nu mă aliniez, n-o să mă aliniez, oricâte aușvițuri o să tot construiți. O să mor nealiniat, așa că nu vă mai străduiți. I-ați prostit pe mulți. Pă toți, aproape. Mulți s-au dus și nu v-au binecuvântat. Pe mulți încă îi prostiți. Dar io nu vă mai suport.

Veniți voi să-mi dați lecții despre ce înseamnă timp. Timpul, idioților, scârbe scârboase! Timpul înseamnă viață. Ăla nu-i timp, ăla pe care vreți voi să mi-l vindeți. Și nici dumnezeii ăia nu-s ai mei. Mor popi cu lingurița în mână în timp ce voi construiți catedrale ale neamurilor cu romani, încercând să mă prostiți că e de la Isus? Pă bune???? Care Isus, futu-ți isușii mă-tii?! Îmi spui tu mie că ie timp prețios și nevirusat de la ora ics la igrec? Băi, căcaților, expulzaților, nu mă aliniez!

Vă bate-ți joc chiar pă față? Mi-ați pus prietenii în cap, mi-ați amanetat anii și viitorul copiilor. Mi-ați alungat prietenii din țară. Vă bate-ți joc de noi pe față în timp ce vă masturbați uitându-vă la nevestele voastre hâde???

Băăă, și io am pulă, câtă ie, și mi-o vâr și io în mneavoastră, cu coaie cu tot. Și mă piș pe regulile voastre cu timpi scurți, gen de la nouă plouă, de la 5 nici virușii nu mai circulă – dorm și iei. Nu mă mai fute-ți fără pulă! Că nu mă aliniez.

Las-o pe bătrâna aia să-și cumpere bomboane la 12 noaptea, futu-ți morții și răniții, că ie senilă, poate că vrea gura ei dulce în gură. Nu mai stresa vânzătoarele că-și caută alea altă țară și rămâneți neindemnizați, disperați. Și nu-mi mai futeți timpii vieții cu ore infernale, cu garduri prin care nu trec viruși, cu arafați și ohaniși fără mască, că mă enervez iar. Băăă, mi-o zis azi un ungur, prieten cu mine, că să iubești nu înseamnă să și fuți. Exact. Că fututul nu ie chiar iubire

Gata, că am obosit. Pe azi. Sper să obosesc și mâine, dar nu futându-vă pe voi.

Un răspuns la Hai, că deja mă disperi cu morții și răniții, cu cretinătatea asta numită covidomania mă-tii, cu timpi în care nu fute virusul, cu ciucuri gen prostește-i, doamne pă tâmpiți, și stropșește-i vârtos, pă față, că ie proști, oricum

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.