26 iul. 2022
  |   Nu sunt Comentarii

ie toți dăștepți, nici căcatul nu mai pute ca la ora de chimie, pute franțuzește

toți ie părinți si dacă ie părinți ie brusc și dintrodată și deștepți. și psihologi și spihiatriiii și spanioli și nemți și cu studii la ausburg, viena și aifel. ie pensionar? ie dăștept. brusc. când îi o dat decizia de te îndrepți ca pensionar spre demență l-or făcut și dăștept. are năpoți? păi bă-băiatule, ie geniu, nu înțelege care-i diferența dintre pistă de biciclete și carosabil, dar cine pula mea ești tu să-i i-o spui, ie înțelept. are năpoți.
copil să ai, mic, mai ales mic, că brusc te faci responsabil cu gunoaiele de pe stradă, brusc tot ce fac ceilalți copii nu e bine, brusc ai master în nu fă așa că io știu mai bine, brusc toți ceilalți părinți ie proști. facultatea de patentologie a părinților repetenți la pedagogie a anunțat că nu mai are studenți, deoarece, fututul și născutul îi educă pe părinți de dinainte de cristos, prin urmare, toți părinții ie profesori universitari, unii doctori, chiar de la pubertate. deci, pula facultate de patentologie. alaltăieri, observam că se produc puști, de șucărie, cu lumini, cu lunetă, multe puști, pentru copii, de zilele orașelor în special. poliția nu are treabă că ie multe puști pentru copii că deoarece ie atentă la ăia care ie mai nervoși pe alții că copiii lor n-au puști, cu lunetă. aseară, doi copii, așa păreau, își numărau șase lei pe din nouă, și erau mirați că au nouă. tot aseară, una îi zicea lu unu, la telefon, că i să futu telefonul și că îi trebe un samsung 31 și ceva. tot ieri, m-o întrebat iar una, dacă câinele mușcă. am dat un telefon și câinele n-o mușcat, cu pile, mno. tot ieri, unul s-o luat de pula mea, am zis, ia-te, dar vezi că-i de cursă lungă, n-o crezut. i-o trecut, cred. în fine, tută-te și te faci deștept. instantaneu. te recunoaște lumea, societatea, asistența socială. hai că am obosit. doi corbi corbeau pe trecerea de pietoni, ce corb a murit? corbul cu colți de argint.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place scrisul meu vâră-te aici cu adresa de email pentru a te înțepeni definitiv (abona) la blogăritul meu, mai apoi, îți voi trimite notificări atunci când debitez articol nou. Să nu te superi.

Despre fotografie
Foto Blogger