26 ian. 2016
  |   Nu sunt Comentarii

Mi-aș pune o cameră video în mașină

Am auzit că tot mai mulți șoferi își instalează camere video în mașină și că respectivul dispozitiv te scapă de multe belele în trafic. Am tot stat și m-am gândit și cred că voi face și eu acest lucru. Și cred că această cameră video va fi utilă mai ales în cazurile în care mă lovește un alt șofer și nu ajung la o înțelegere amiabilă cu el.

Până acum m-am oprit la modelul DVR Mio MiVue 518, Full HD. Prețul îmi pare a fi cel corect, iar aici găsești și un test, în cazul în care te interesează și pe tine. Dar sunt deschis la sugestii, la păreri și mai ales la experiențele altora. Așa că hai cu sfaturi. Ce model de cameră ai ales tu, în ce situații ți-a fost mai utilă, ce furnizor să aleg? Hai s-o punem de-o discuție detaliată pe tema asta. Că sunt hotărât, chiar vreau să-mi echipez mașina cu o cameră video.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.