29 apr. 2020
  |   2 Comentarii

Nu mă mai aliniez. Am încercat să fiu oaie, dar nu pot, sunt lup

De azi, sunt lup. Dar, un lup ciudat. O să vedeți. Dar oaie nu mai vreau să fiu. N-am fost, m-am prefăcut, am încercat. Universul mi-e martor. Nu voi mai rupe, voi sfâșia. Voi produce schimbări. Nu mă mai aliniez. Nu mai vreau să stau în rând. M-am săturat. Destul.

Nu respira prea tare, treci în rând. Nu te îmbrăca așa, treci în rând. Nu sorbi supa, treci în rând. Nu te culca pe partea aia, treci în rând. Nu o linge pe aia în pizdă, treci în rând. Nu-ți cere drepturile, treci în rând. Nu te scobi în nas, treci în rând. Nu asculta muzica aia, treci în rând.

De ce pula mea ai ajutat copilul ăla? Treci în rând. De ce pula mea vrei tu să salvezi câinele ăla? Treci în rând. De ce pula mea vrei tu să ajuți baba aia să mai trăiască? Treci în rând. De ce crezi tu că ești altfel decât ăla? Treci în rând. De ce pula mea te uiți la cer? Treci în rând. De ce fotografiezi tu altfel? Treci în rând. De ce pizda mea nu mă fuți când vreau eu? Treci în rând. De ce pubianul meu faci doar ce vrei? Treci în rând. De ce, de ce, de ce.

Nu. M-am săturat de întrebările voastre prostești. De azi fac doar ce vreau. Nu vă voi deranja. Nu vă voi încălca legile stupide. Promit. Doar că de azi nu mă mai aliniez. M-ați pierdut. Turma are un minus. Eu. Prea zi de zi. Prea cumva cu niște ca voi. De azi sunt retardat, răzvrătit, crucificat, prost, cretin, tot ce vreți voi, dar nu mai sunt aliniat. Am acest drept și vreau în viața asta să uzez de el. M-ați intoxicat cu tot felul de cretinătăți. Am avut o sclipire a neuronului meu și m-am, cumva, trezit.

Am o sută de mii de probleme. Dacă mă vedeți pe stradă ignorați-mă. La fel voi face și eu. Nu mai port pălării. Le voi arunca. Mai am o cruce de dus. În sfârșit, o cruce? Nu mai sunt în rând. De reținut.

2 Răspunsuri la Nu mă mai aliniez. Am încercat să fiu oaie, dar nu pot, sunt lup

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.