24 feb. 2020
  |   Nu sunt Comentarii

O să vă mai scriu ceva, știu c-o să mor

Unu. Nu înțeleg de ce mă abordează un popă după ce am scris că unde fotografiam eu erau popi? Am scris asta: ”Azi n-am botezat un copil. L-am onorat. Chiar dacă erau popi pe acolo. Și nici bani nu vreau. De nervii pe care îi am.” Cu ce am greșit? Eu?

Mesajul dânsului: ”Eu eram popa, cu ce am greșit?” Eu, cu nimic. Respect, omule. Nu, nu, articolul nu este despre un popă, este despre noi toți.

Mesajul dânsului: ”Eu eram popa, cu ce am greșit?” Eu, cu nimic. Respect, omule.

Doi. Ascult muzică de care unii nici măcar nu au auzit vreodată. Îi spun tiner la Cezar și sunt acuzat că vorbesc fără culoare, că fotografiile mele nu au culoare.

Trei. Prietene, uneori o fotografie spune o poveste, alteori, o poză e doar o față. Eu nu prea mă aliniez la standarde, dar știu, dracului, ce-i aia fotografie.

Patru. Prefer filmele de dragoste. De ce? Pentru că acolo găsești cel mai tare război. Nu te mai gândi doar la sex, războinicule!

Cinci. E una Loredana care o zis că burta mea e prea mare pentru ea, în timp ce s-o masturbat cu mine la telefon timp în care eu îmi ștergeam biroul și îi demonstram că nu mi-am luat premiul degeaba de actor bun la festivalul de teatru de amatori… Spune tu!

Șase. Sunt pașnic. Nu încerc să agăț femei. Ca să ajungi în patul meu trebuie să te comporți cumva și să ai un statut. Este cineva care deja exersează la greu.

Șapte. Lenke. Bravo. Retrage-te, stai acolo, ai pierdut tot. M-ai ales în ceea ce mă privește. În noua viață mai vorbim. Nici clanța de care mă țineam nu-ți m-ai amintești. Nici de nopți și nici de zile, în care nu aveai vreun drept să-mi spui ceva.

Opt. Nu e cifra mea preferată. Dar, atât. Nu-ți m-ai trimite șmecherii. Fii tu. Vitează. Dacă ai ajuns la faza asta chiar ești bolnavă. Nu o să te vindeci, nu o să mori fericită. Faci lucruri pentru care eu nu te-aș mai angaja.

9. Ar trebui să fim mai sociabili.

10. Da.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.