25 feb. 2020
  |   Nu sunt Comentarii

Vals cu ploaie și Linke – Dans murdar (III)

Ăsta-i ultimul mesaj pe care îl mai am pentru tine. Mă bucur că te-ai potolit, că bei vărsat de vânt și că te ocupi de chiloții tăi. Atâta poți, atâta să faci. Chiloți. Cu care să-i îmbraci pe cei cu coaie mari, cu pizdă scumpă sau prea largă. Fii tu. Așa cum ești. Să ratezi și să te oprești pe motiv că nu cunoști traiectoria nu-i un viciu, ci o greșeală. Asumă-ți greșelile. Cel mai ușor lucru din lume este să renunți. Ai ales asta.

Asumă-ți și simte-te ușurată. Ne-am simțit, ne-am vrut, ne-am dorit. Piciorul meu nu se mai vrea între ale tale. Când mergeai pe mijlocul străzii ca nebuna nu eram excitat, cel mult, dezgustat. Bea și fumează, trăiește-ți trauma. Asumă-ți prostia și singurătatea. Asta nu doare mai tare ca insistența în a crede că ești perfectă. Mă bucur că te-am cunoscut, beții faine îți doresc. Cu diacritice.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, pentru tine e gratis

Introdu aici adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări atunci când vor fi publicate articole noi.

Despre fotografie
Foto Blogger