19 aug. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Ochelari pentru şofat sau pentru citit presa?

Câteodată mă grăbesc atât de tare încât dau drumul la vreun articol fără să-l mai periez. Un oarecare băiat Biszok vrea cu orice preţ să-mi facă concurenţă. Acesta ne anunţă, pe site-ul Capital.ro, că au apărut nişte ochelari revoluţionari pentru şofatul pe timp de noapte. Inteligentă chestie, zic, şi dau să văd detalii. Măh, tu vorbeşti de ochelari pentru şofat sau pentru citit presă bâlbâită?

Bogdane, dacă tot foloseşti o sursă, foloseşte-o cum trebuie, altfel o să ne vezi cum ne împleticim în scrierile tale. Sau aşa vrei tu să fie? Sau vrei să faci concurenţă seriei de bâlbe de la tembelizor? Sau au vrut aitiştii de la Capital să facă mişto de tine? Sau ce naiba ai vrut să spui?

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, pentru tine e gratis

Introdu aici adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări atunci când vor fi publicate articole noi.

Despre fotografie
Foto Blogger