9 mart. 2022
  |   Nu sunt Comentarii

Pattaya City – stațiune din Thailanda, locul unde femeile nu par să fie chiar curve

Un creator de videoclipuri, Amar Kishore, care postează în special pe pagina personală de facebook, mi-a atras atenția cu un clip realizat în Pattaya, o stațiune din Thailanda. Acolo și mai ales în videoclipul de mai jos, femeile nu par a fi toate curve, seara, pe străzi, cum sunt unii (mai ales bărbați) tentați să creadă.

Realizatorul clipului nu scoate o vorbă, și chiar îmi placă tăcerea lui, te lasă să înțelegi ce vrei. O simplă filmare poate naște în mintea oricui o întrebare nevinovată: acele femei care bântuie pe străzile aflate la aproximativ 100 de kilometri sud-est de Bangkok, în districtul Bang Lamung din provincia Chonburi (conform wikipedia), sunt toate curve, producătoare prin sex și cu sexul?

Urmărind acțiunea din filmare mie personal îmi pare că în Pattaya City femeile de pe străzi nu fac nimic anormal. Totul pare a fi de acolo iar spectacolul străzii e aproape impecabil regizat. Nimeni nu e în plus și toți urmează cu strictețe un scenariu pus la punct în cele mai mici detalii și aproape enervant de natural. Fiecare femeie pare că e sigură pe ea, că știe clar ce vrea și ce are de făcut, și că nu se va lăsa stingherită de absolut nici un intrus cu o cameră de filmat în mână îndreptată spre ea. Una peste alta, mie îmi pare chiar mișto forfota de seară din acel oraș.

Hai să vedem despre ce este vorba în propoziție. Repet, este vorba de o filmare care te lasă să judeci după propria înțelepciune. Mai jos ai un link care te duce pe facebook. Clic pe el (sper că ai facebookul deschis).

Amar Kishore – Pattaya Soi 6 & Walking Street Night Scenes – Dec 2021

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.